Στα πλαίσια υλοποίησης της στρατηγικής για την βελτίωση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος στο νησί μας, η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ζακύνθου και το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου, συνεχίζει να συντονίζει την διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων για επαγγελματίες τουρισμού του νησιού σε συνεργασία με το Ινστιτούτο επιμόρφωσης του ΣΕΤΕ και μέσα στο 2018.

Η πρωτοβουλία αυτή, η οποία ξεκίνησε στις αρχές του προηγούμενου έτους, με την διεξαγωγή του 1ου σεμιναρίου, με θέμα «Διαχείριση παραπόνων», συνεχίζει και κρίνεται εξαιρετικής σημασίας, λόγω ότι η διοργάνωση σεμιναρίων από εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς οργανισμούς φορέων τουρισμού, όπως το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του ΣΕΤΕ, θα συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών σε στελέχη επιχειρήσεων με τον προσφορότερο οικονομικό τρόπο.

Ένα ακόμη σεμινάριο ("Advanced Communication") θα γίνει στο νησί μας στις 23 και 24 Ιανουαρίου του 2018. Ακολουθεί το link μέσω του οποίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτηση συμμετοχής.

 

Α/Α

ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Αριθμός ατόμων

Σύνολο ημερών

Ώρες διεξαγωγής

Link για πληροφορίες και αίτηση

1

Advanced Communication

23-24-Ιαν-18

18

2

10:00-18:00

Link

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός