ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Στο πλαίσιο στρατηγικής της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ζακύνθου, το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Ζακύνθου, σε συνεργασία με τα κατά τόπους γραφεία του ΕΟΤ σε όλο τον κόσμο, φιλοξενεί, ξεναγεί και ενημερώνει τους ξένους δημοσιογράφους που επισκέπτονται το νησί μας.
Ήδη μας έχουν επισκεφτεί δημοσιογράφοι από πολλές χώρες του κόσμου.
Μέσα από τα άρθρα, τα ρεπορτάζ και τα ντοκιμαντέρ για το νησί μας, η Ζάκυνθος ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, εστιάζοντας όχι μόνο στον «καλοκαιρινό» της εαυτό αλλά και στις διαφορετικές πλευρές που έχει να προσφέρει στον επισκέπτη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Πρόσφατα λάβαμε και το σχετικό λίνκ με άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Σουηδικό περιοδικό Expressen, το οποίο και σας παραθέτουμε ως ακολούθως:
Η δημοσιογράφος κ. Helene Lundgren, είχε φιλοξενηθεί στο νησί μας πέρυσι το φθινόπωρο και η δημοσιογραφική επίσκεψη είχε γίνει σε συνεργασία του Γραφείου Τουρισμού του Δήμου Ζακύνθου και του ΕΟΤ Σκανδιναβίας.
«Ιδιαίτερα σημαντική στην πρωτοβουλία αυτή του Δήμου Ζακύνθου είναι και η αφιλοκερδής συνδρομή των επαγγελματιών του νησιού, τους οποίους και ευχαριστούμε που υποστηρίζουν τις δράσεις προβολής του νησιού μας» καταλήγει το σχετικό δελτίο τύπου.

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός