ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

«Ο Ξενοδοχειακός κλάδος αλλάζει....πρέπει να προχωρήσει, ενοποιημένος, με συνοχή, συμμετοχή και οργάνωση», επεσήμανε  ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων της Δ.Ε. Αρκαδίων , κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου , που πραγματοποιήθηκε στις 9/10/2018.

  «Στόχος μας είναι η Ζάκυνθος να αποκτήσει τη δυναμική που της αξίζει και την αίγλη που της αναλογεί… γιατί δεν είμαστε ''εμείς’’ και οι ''άλλοι’’ , αλλά ''ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ’’», πρόσθεσε ο κ.Κολπονδίνος , βρίσκοντας απήχηση οι απόψεις του και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ

Τα διαδικαστικά ζητήματα του εγχειρήματος, που είχε συζητηθεί και κατά το παρελθόν,  θα οριστικοποιηθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Σε ανακοίνωση του στη προσωπική του σελίδα  στο fb , ο κ.Θοδωρής Κολπονδίνος δηλώνει χαρακτηριστικά.

Σε ανακοίνωση του στη προσωπική του σελίδα  στο fb , ο κ.Θοδωρής Κολπονδίνος δηλώνει χαρακτηριστικά.


"Ο Ξενοδοχειακός κλάδος αλλάζει....πρέπει να προχωρήσει, ενοποιημένος, με συνοχή, συμμετοχή και οργάνωση.
Αυτό αποφάσισε το ΔΣ του Συλλόγου Ξενοδόχων Πλάνου...
Σκοπός μας ,είναι μια ποιοτική Ζάκυνθος, όχι μόνο για τους επισκέπτες, αλλά ΚΥΡΙΩΣ για τους κατοίκους, για όλους εμάς που ζούμε σε αυτό το ευλογημένο νησί.
Σκοπός μας, είναι η συστράτευση και η ειλικρινής συνεργασία, με όλους τους φορείς , θέτοντας στόχους από κοινού, για ένα ποιοτικότερο τουριστικό προϊόν.
Σκοπός μας, είναι το νησί μας να αποτελέσει έναν αειφόρο τουριστικό προορισμό...!!!
Στόχος μας, είναι η Ζάκυνθος να αποκτήσει τη δυναμική που της αξίζει και την αίγλη που της αναλογεί!!!
Αναμένονται εξελίξεις, για τις οποίες όπως πάντα κάνουμε, θα ενημερώνουμε τη κοινή γνώμη γιατί δεν είμαστε «εμείς» και οι «άλλοι» , αλλά « ΟΛΟΙ MAZI» στην ιστορία, στο πολιτισμό, στην ανάπτυξη, στο περιβάλλον, στα προβλήματα, έτσι και στο τουρισμό".

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός