Εκδήλωση για την παρουσίαση αφιερωμάτων στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Burda πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο του  Diplomatic Club στο Βουκουρέστι.
Στην εκδήλωση, οι συντάκτες -που συμμετείχαν στα ταξίδια εξοικείωσης τα οποία διοργάνωσε ο ΕΟΤ Βουκουρεστίου-, είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν στις εντυπώσεις τους και να μιλήσουν για την εμπειρία τους έτσι όπως καταγράφηκε στα ειδικά αυτά αφιερώματα, που δημοσιεύθηκαν στα ευρείας κυκλοφορίας περιοδικά των εκδόσεων Burda, όπως είναι το Bazaar, Marie Claire, Cosmopolitan και National Geographic. Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν οι πτήσεις τσάρτερ που έχουν ενταχθεί στο θερινό προγραμματισμό των πτήσεων προς Ελλάδα, σε προορισμούς όπως είναι η Κέρκυρα, η Καλαμάτα, η Μύκονος, τα Χανιά, το Ηράκλειο, η Λέσβος, η Ζάκυνθος, η Σκιάθος, η Ρόδος, η Σαντορίνη και η Σάμος.
Το πρόγραμμα της βραδιάς, περιελάμβανε μόδα, μουσική και εδέσματα με άρωμα Ελλάδας, ενώ συμμετείχε η Ρουμάνα μουσικός κα Doina Spatar η οποία ερμήνευσε στο σαξόφωνο έργα διεθνούς ρεπερτορίου. Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση αεροπορικών εισιτηρίων με προορισμό την Ελλάδα, για δύο άτομα έκαστο, προσφορά ταξιδιωτικών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στη Ρουμανία και διοργανώνουν ταξίδια στην Ελλάδα.
Στην εκδήλωση, συμμετείχε ο Διευθυντής του ΕΟΤ κ. Γιώργος Σταφυλάκης, και παρέστησαν στελέχη του Γραφείου Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων και του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Ρουμανία, η Διευθύντρια του Διμερούς Ελληνορουμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κα Άννα – Μαρία Ντιακονέσκου, στελέχη εκδοτικών οργανισμών, δημοσιογράφοι, influencers, εκπρόσωποι από το χώρο της μόδας και της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας στη Ρουμανία.
πηγη:tornos.news
Ζάκυνθος Καιρός