Ο καιρός στην Ζάκυνθο ΚΑΙΡΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Πέμπτη 16 Αύγουστος 2018
Βιντεοθήκη
Ζωντανά
Με τη στήριξη του Δήμου Ζακύνθου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11-08-2018, η συναυλία του συγκροτήματος  «ZANTE DILEMMA» στην πλατεία Σολωμού, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τον συνδημότη μας Διονύση Προκόπη, προκειμένου να μεταβεί στο εξωτερικό για τη ζωτικής σημασίας θεραπεία.

Το Δ.Σ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ζακύνθου σας προσκαλεί στην εκδήλωση – διασκέδαση που διοργανώνει την Τετάρτη 29 Αυγούστου το βράδυ στη ταβέρνα «ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ» http://www.taverna-diahroniko.gr/gr-index.php στο Σκουλικάδο (πάνω στο κεντρικό δρόμο Ζακύνθου-Βολιμών), για να «γιορτάσουμε» το «τέλος» των μνημονίων!!

Την Παρασκευή 10/8/2018 οι υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου Ζακύνθου καθάρισαν για μια ακόμη φορά τον δρόμο του ΚΤΕΛ από σκουπίδια και ογκώδη. Το φωτογραφικό υλικό απεικονίζει την κατάσταση που επικρατούσε, εγκυμονώντας κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Ο Δήμος Ζακύνθου καθάρισε την περιοχή, όπως βλέπετε και στο φωτογραφικό υλικό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΣΤΟ Π.Ε.Π ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ  

 ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ20:05  Ενισχύονται οι δυνάμεις στο Κοιλιωμένο Ζακύνθου με πεζοπόρο τμήμα ανδρών που μόλις έφτασε από την Πάτρα αλλά και με την εναέρια συνδρομή με δεύτερο ελικόπτεροΗδη βρίσκονται εν πλω και φτάνουν σε λίγη ώρα στο νησί 5 πυροσβεστικά οχήματα, 1 πεζοπόρο τμήμα με 9 άνδρες και 1 αυτοκίνητο επιχείρησης με αξιωματικούς από τα Λεχαινά