Ο καιρός στην Ζάκυνθο ΚΑΙΡΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τετάρτη 20 Ιούνιος 2018
Βιντεοθήκη
Ζωντανά
Ο Δήμος Ζακύνθου με το χαρακτήρα του επείγοντος έγγραφο που απέστειλε σε κάθε εμπλεκόμενο στη διαδικασία ελέγχου προσλήψεων προσωπικού ΑΣΕΠ, ζητά να οριστεί ως τελική ημερομηνία ολοκλήρωσης του εν λόγω ελέγχου και των εγκρίσεων το τέλος Ιουνίου (ως την αργότερη ημερομηνία), καθώς ο ΦΟΔΣΑ είναι υποστελεχωμένος εν μέσω μάλιστα τουριστικής περιόδου.

Με μια κομβική σύλληψη στο λιμάνι της Σύρου, παράλληλες εφόδους που ξεκίνησαν από τον Νέο Κόσμο και απλώθηκαν μέχρι το νησί της Ζακύνθου, οι αξιωματικοί του Λιμεναρχείου Σύρου, έβαλαν στο χέρι ένα σημαντικό κύκλωμα που φέρεται να έσπρωχνε κάνναβη σε Αιγαίο και Ιόνιο. Η σύλληψη, ενός 35χρονου λογιστή που ταξίδεψε από το λιμάνι του Πειραιά φορτωμένος με μισό κιλό κάνναβης, μετά από ελέγχους των λιμενικών στη Σύρο, ήταν αυτή που έδωσε στα χέρια των αρχών το κύκλωμα δίνοντας τέλος στη δράση των μελών του.

Τι κατέθεσε στο δικαστήριο το 20χρονο σήμερα αγόρι – Η τράπουλα, η παγίδα και οι εφιαλτικές στιγμές που ζούσε στα χέρια τριών ανδρών Μία τραγική υπόθεση αποπλάνησης, κατάχρησης και βιασμού ανηλίκου αναβίωσε την Παρασκευή (15/06/2018) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας.

Ω γνωστόν, από την 1η Μαΐου ξεκίνησε η Αντιπυρική προστασία σε ολόκληρη τη χώρα. Οι περιφέρειες με τα Συντονιστικά Όργανα της Πολιτικής Προστασίας έθεσαν σε λειτουργία όλον τον μηχανισμό που διαθέτουν για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση των φυσικών καταστροφών.

Προϋποθέσεις χορήγησης  του ΕΚΑΣ για το  2019  βάση της Αριθμ.  Φ.11321/οικ.31032/701/08-06-2018 Από 1.1.2019 έως 31.12.2019, το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (Ε.Κ.Α.Σ.), καταβάλλεται αποκλειστικά σε ήδη συνταξιούχους, καθώς και σε δικαιούχους σύνταξης γήρατος, αναπηρίας και θανάτου των εντασσόμενων - πλην ΟΓΑ - στον Ε.Φ.Κ.Α. κατ' άρθρο 53 του ν.4387/2016 οργανισμών κύριας ασφάλισης, καθώς και της Τράπεζας της Ελλάδος, των οποίων η συνταξιοδότηση αρχίζει πριν από την έναρξη ισχύος του ν.4387/2016, ως εξής: