Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Σάββατο 21 Απρίλιος 2018
Βιντεοθήκη
Ζωντανά
Με λύπη διαπιστώνουμε ότι, τις τελευταίες ημέρες, βρίσκεται εκ νέου σε εφαρμογή άλλη μια επιχείρηση δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων εκ μέρους της Προέδρου των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, κ. Μαρίας Μουζάκη εναντίων των εργαζομένων των παιδικών σταθμών συνοδευόμενη μάλιστα και από αήθη πρακτική που άπτεται άλλης πλέον αντιμετώπισης. 

Δεν είναι η πρώτη φορά και όπως τα πράγματα δείχνουν,  το φαινόμενο επαναλαμβάνεται

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και βουλευτής Ζακύνθου κ. Σταύρος Κοντονής έκανε την ακόλουθη δήλωση:  «Η έγκριση δαπάνης 500.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών για την Επισκευή και Συντήρηση του Δημοτικού Οδικού Δικτύου της Ζακύνθου είναι μια ακόμη απόδειξη του έμπρακτου ενδιαφέροντος της κυβέρνησης για τους πολίτες του νησιού μας και υλοποίηση των αποφάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων  στο οποίο… έλαμψε δια της απουσίας του ο Δήμαρχος Ζακύνθου.

Συνελήφθησαν την Τετάρτη  (18-04-2018) στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, ένας 23χρονος υπήκοος Πακιστάν και ένας 29χρονος υπήκοος Ερυθραίας, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Χορήγηση βοηθήματος σε καταναλωτές με χαμηλά εισοδήματα που έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπροθέσμων οφειλών