ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Την διαγραφή του μέλους του συνδυασμού του, Στάθη Κοντοσταυλάκη αποφάσισε χθες ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Άκης Κομιώτης δεδομένου, όπως τόνισε στην zantepress24, ότι ο δημοτικός σύμβουλος του είχε ουσιαστικά, αυτονομηθεί!

Η εκλογή προεδρείου στο Δ.Σ. και η εμμονή του κ. Κοντοσταυλάκη να διεκδικήσει την θέση του Γραμματέα χωρίς προηγούμενως να έχει έρθει σε συννενόηση με τον αρχηγό του συνδυασμού, παράλληλα με τις δηλώσεις εναντίον του κ. Κομιώτη που φέρεται να έκανε σε συγκεκριμένα ΜΜΕ, ήταν ως φαίνεται η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει.

"Τον τελευταίο καιρό, ο κ. Κοντοσταυλάκης είχε αυτονομηθεί. Δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και τις προσκλήσεις μου για να μπορέσουμε να συννενοηθούμε και μάλιστα ενόψει των εκλογών στο Δ.Σ.!" δήλωσε στην zantepress24 ο κ. Κομιώτης.

"Αντίθετα και την στιγμή που δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί μου, σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης διατυμπάνιζε πως θα διεκδικήσει τη θέση του Γραμματέα και με ... υποβολείς τους εν λόγω δημοσιογράφους -που τον "ντοπάριζαν" για διεκδικήσεις και ..αρχηγίες - καταφερόταν εναντίον μου.

"Ουσιαστικά, και χωρίς ο ίδιος να το καταλάβει, τον έσπρωξαν στη διαγραφή του" σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κομιώτης.

"Το καταπληκτικό είναι ότι εγώ ΔΕΝ είχα κανέναν σκοπό να θέσω υποψηφιότητα για την θέση του γραμματέα όπως και ΔΕΝ έκανα, αντίθετα, διεκδίκησα και ψηφίστηκα για την Οικονομική Επιτροπή που είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό όργανο του δήμου".

Ο κ. Κομιώτης δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για τον τρόπο που ορισμένοι εκμεταλλεύθηκαν τον πρώην συνεργάτη τουκαι πρόσθεσε ότι, "δεν υπήρχε άλλος τρόπος να αντιμετωπιστεί, έπρεπε να δοθεί ένα τέλος".

Όσο για τις πληροφορίες που θέλουν τον κ. Κοντοσταυλάκη να έχει ήδη διαμαρτυρηθεί για την διαγραφή του στη Ν.Δ., ο πρώην Δήμαρχος Λαγανά ήταν ξεκάθαρος:

"Έκανα αυτό που επιβαλλόταν και έκρινα σωστό και δεν ζήτησα από κανέναν να μου εγκρίνει την απόφαση. Είμαι 16 χρόνια επικεφαλής ψηφοδελτίου, έχω διατελέσει 4 χρόνια Δήμαρχος και σήμερα είμαι δημοτικός σύμβουλος με ενεργή συμμετοχή στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, την Επιτροπή Τουρισμού, τις επιτροπές Α/Θμιας και Β/Θμιας Εκπαίδευσης και την Εκτελεστική επιτροπή!".