ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • «Να βρούμε ό, τι μας ενώνει και να προχωρήσουμε όλα τα σωματεία μαζί, για ό τι πιο μεγάλο αποφασίσουμε, όπως ακριβώς όταν πρωτοξεκινήσαμε με πρωτοβουλία του αείμνηστου Αντιπεριφερειάρχη, Διονυσίου Μυλωνά»
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Δ.Σ. της «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ» ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι σύμφωνα με την υπ΄ αρ. 70/2019 απόφαση του Πρωτοδικείου Ζακύνθου απορρίφθηκε στο σύνολό της η αίτηση ανακοπής, που είχε υποβληθεί κατ΄ αυτής , εξασφαλίζοντας έτσι την ομαλή λειτουργία της για να εντείνει τη δραστηριότητά της και να συνεχίσει απρόσκοπτα μέσα στο παγκόσμιο πεδίο προβάλλοντας τον μοναδικό μας επτανησιακό πολιτισμό, σύμφωνα με τους όρους του καταστατικού της.
Γι αυτό, καλούμε όλους τους συλλόγους των Ζακυνθινών, τους εγκατεστημένους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης να αναλάβουμε πρωτοβουλίες από τώρα, να ξανασυζητήσουμε για μια κοινή δράση με μοναδικό στόχο την ανάδειξη της μοναδικής ιδιαίτερης πατρίδας, σε ολόκληρη την υφήλιο.
Τον Αύγουστο του 2020 θα σας περιμένουμε σ ένα ανοιχτό συνέδριο, στην ιδιαίτερη πατρίδα μας.
Να καταθέσει ο κάθε σύλλογος τη δική του άποψη σαν ιδιαίτερη ανεξάρτητη οντότητα που είναι.
Να βρούμε ό, τι μας ενώνει και να προχωρήσουμε όλα τα σωματεία μαζί, για ό τι πιο μεγάλο αποφασίσουμε, όπως ακριβώς όταν πρωτοξεκινήσαμε με πρωτοβουλία του αείμνηστου Αντιπεριφερειάρχη, Διονυσίου Μυλωνά.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση θα είμαστε στη διάθεσή σας.
Καλή χρονιά!!!