ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ευχαριστήρια επιστολή Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιονίων Νήσων .

«Θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω την πολιτική και φυσική ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν  και τους διαβεβαιώνω  πως θα φροντίσω να είμαι αντάξιος των προσδοκιών τους.  Είναι τιμή μου, να υπηρετώ τους πολίτες στέκοντας πάντα δίπλα τους, σε κάθε δύσκολη στιγμή, έχοντας ως υπέρτατο στόχο την προστασία της ζωής και της περιουσίας  αυτών αλλά και του φυσικού μας πλούτου.  Ως απερχόμενος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Ζακύνθου, θα ήθελα να εκφράσω τις από καρδιάς μου ευχαριστίες προς το ιδιαιτέρως άξιο προσωπικό αυτής, αναγνωρίζοντας την εργατικότητά τους, το φιλότιμό τους, την μεθοδικότητα και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει, ανταποκρινόμενοι με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο στα δεκάδες αστικά και δασικά συμβάντα που σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της προηγούμενης αντιπυρικής περιόδου επί διοικήσεώς μου. Τους παροτρύνω να συνεχίσουν να εργάζονται κάτω από τις ίδιες αρχές, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στους  Ζακυνθινούς πολίτες και στους χιλιάδες επισκέπτες.  Ως Διοικητής της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ιονίων Νήσων δεσμεύομαι ότι θα παραμείνω στο πλευρό των πολιτών της Ζακύνθου στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις και τον νέο διοικητή της Π.Υ. Νομού Ζακύνθου που θα αναλάβει τα καθήκοντα του εντός των επόμενων ημερών.

Επιπροσθέτως, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω, όλους τους εκπροσώπους και το προσωπικό των τοπικών Εκκλησιαστικών, Πολιτικών και Δικαστικών Αρχών, Φορέων, Υπηρεσιών, Συλλόγων, Εθελοντικών Οργανώσεων αλλά και τους πολίτες της Ζακύνθου για την στήριξη που μου παρείχαν, την άριστη συνεργασία και την εκτίμησή την οποία επέδειξαν στο πρόσωπό μου.

Κλείνοντας, επιτρέψτε μου να αναφερθώ, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Νομού, για την αντικειμενική παρουσίαση των γεγονότων και τρόπο κάλυψης πυροσβεστικών θεμάτων». 

 

Ζάκυνθος  13-2-2020

Ο Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ιονίων Νήσων

 

Ιωάννης Λ. Πανόπουλος

         Αρχιπύραρχος