ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ


Απευθύνομαι στη Ζακυνθινή κοινωνία και ιδιαίτερα στους συγχωριανούς μου στο Καταστάρι για να τους ενημερώσω για μια άθλια σκευωρία που παίχθηκε εις βάρος μου και η οποία έχει σχέση με την επικείμενη ανάδειξη νέου Τοπικού Συμβουλίου.
Ξαφνικά ενημερώθηκα πως έχει κατατεθεί υποψηφιότητα με το όνομά μου στο Πρωτοδικείο, δίχως εγώ να γνωρίζω το παραμικρό. 
Αμέσως κινητοποιήθηκα και με δικηγόρο ζήτησα να ανακληθεί η αίτηση με το όνομά μου, αφού εγώ δεν θα κατέβαινα υποψήφιος με μια Δημοτική Αρχή που έχει καταστρέψει τον τόπο μας και που ακολουθεί αλλοπρόσαλλη τακτική σε όλα τα ζητήματα. 
Με είχε πλησιάσει ο κ. Κιουλάνης και μου είχε πει πως θα κατέλθει ως ανεξάρτητος στις εκλογές για το Τοπικό Συμβούλιο. Του είχα απαντήσει πως αν όντως είναι ανεξάρτητος τότε και εγώ θα ήμουν μαζί του. 
Δυστυχώς, αυτός συμφώνησε με τη Δημοτική Αρχή και θεώρησε πως θα είμαι κι εγώ υποψήφιος, δίχως να με ρωτήσει. Ουσιαστικά, πλαστογραφήθηκε η υπογραφή μου και η αίτηση κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ζακύνθου, χωρίς εγώ να είμαι παρών. 
Επειδή η κοινή γνώμη αναρωτήθηκε τι συμβαίνει με όλη αυτή την ιστορία, υποχρεώνομαι να διαχωρίσω τη θέση μου από δόλιες μεθοδεύσεις και σκοπιμότητες. Δηλώνω επίσης, πως ήμουν, είμαι και θα είμαι αντίθετος με τη δημιουργία σκουπιδότοπου στον "Λίβα" και ως εκ τούτου δεν υπήρχε περίπτωση να είμαι υποψήφιος με τη Δημοτική Αρχή, που αναίρεσε την προεκλογική της δέσμευση.
Λόγω του ότι η απαράδεκτη ενέργειά τους να με χρίσουν υποψήφιο για το Τοπικό Συμβούλιο Κατασταρίου με προσέβαλλε σαν κάτοικο της περιοχής και σαν άνθρωπο και λόγω του ότι έβαλαν υπογραφή παράνομα σε έγγραφο και το κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο Ζακύνθου, θα προβώ σε όλες τις κινήσεις που προβλέπει ο Νόμος για να προστατέψω την προσωπικότητα και την αξιοπρέπειά μου.

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός