ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ζακύνθου  επενέβη σε οκτώ περιπτώσεις κοπής δέντρων τόσο μέσα στην πόλη όσο και περιμετρικά, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Επίσης, σημειώθηκαν διακοπές στην ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές καθώς από τον αέρα κόπηκαν καλώδια. Για την αποκατάσταση των βλαβών, επενέβησαν άμεσα, συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ .
Πάντως, οι περιοχές που αντιμετώπισαν το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν στην Δημοτική Ενότητα Αρκαδίων, στο Γαϊτάνι, στις βαρές, στο Λικούδι και περιοχές του Κάμπου.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι, οι ισχυροί άνεμοι  μετακίνησαν κάδους απορριμμάτων, καρέκλες καταστημάτων , ξήλωσαν πινακίδες και τέντες, έριξαν κάτω μηχανάκια, ενώ φερτά υλικά κάλυψαν δρόμους.
Στο μεταξύ, σε ισχύ είναι από τα ξημερώματα της Πέμπτης απαγόρευση απόπλου λόγω των θυελλωδών ανέμων στην πορθμειακή γραμμή Ζακύνθου-  Κυλλήνης, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι, που θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από την ΕΜΥ.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με το Λιμεναρχείο και τα τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων.


Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός