ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Στα πλαίσια συντονισμένων προσπαθειών του Γραφείου Τουρισμού του Δήμου και των επαγγελματιών τουρισμού στο νησί και της λειτουργίας της Επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του Δήμου Ζακύνθου, αναζητούνται και εκπαιδεύονται ναυαγοσώστες.
Ο Δήμος Ζακύνθου, λόγω προκήρυξης 14 θέσεων στις πολυσύχναστες παραλίες, για τη τουριστική σεζόν του 2018 και προκειμένου να ολοκληρωθεί ο αριθμός των ναυαγοσωστών, συνεχίζει τα εκπαιδευτικά προγράμματα, προσκαλώντας νέους από το νησί μας, όπως δηλώσουν συμμετοχή για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, κατά τον μήνα Μάρτιο 2018, με σκοπό τη λήψη πτυχίου και εν συνεχεία πρόσληψή τους στο Δήμο Ζακύνθου.
Η πρόσκληση αφορά και υποψηφίους που ενδιαφέρονται να λάβουν τα κάτωθι πτυχία μεμονωμένα ή μή όπως:
επαγγελματίες ναυαγοσώστες ΑΚΤΗΣ
 - επόπτες ασφαλείας
 -άτομα για α' βοήθειες και πισίνα

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως απευθυνθούν στο γραφείο τουρισμού του Δήμου Ζακύνθου στο τηλέφωνο 26953 61315, στο 26953-61300, καθώς και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. υπόψιν κα Αθηνά Κάρδαρη.

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός