ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Με φόντο  τα σοβαρά προβλήματα στην Μπόχαλη και τις αντιξοότητες πίσω από την βιτρίνα στηλιτεύει ο κ. Γιάννης Ντοζης, κάτοικος της περιοχής,  εκπέμποντας μάλιστα SOS  για τον  αυξημένο κίνδυνο εκδήλωσης  μεγάλης κατολίσθησης, και συγκεκριμένα στη θέση μπαλκόνι από «την εκκλησία και μέχρι το “Διεθνές”…» όπως σημειώνει χαρακτηριστικά …
Προχωρώντας ,μάλιστα, ακόμη περισσότερο, καταλογίζει  πολιτική απάθεια, απροθυμία και αδιαφορία στον Δήμαρχο Ζακύνθου, κ. Π.Κολοκοτσά «Δυστυχώς όμως όπως πάντα δεν έγινε τίποτα!! Και εκτός αυτού ο ανεύθυνος και αδιάφορος δήμαρχος Επιτρέπει να βάζουν τραπεζοκαθίσματα Και μάλιστα παράνομα!! Δηλαδή να προσθέτει βάρος για να βυθίσει»
Συγκεκριμένα,
Καλημέρα από την Μπόχαλη καλυμερα από το μπαλκόνι της Ζακύνθου. Εύχομαι καλή εβδομάδα σε όλους. Φίλες και φίλοι δημοσιεύω φωτογραφίες από Την κατολίσθηση που υφίσταται η Μπόχαλη. Φίλες και φίλοι μπροστά από την εκκλησία και μεχρί το διεθνές η Μπόχαλη Κατολισθαίνει Βυθίζει προς τα κάτω. Στις 26 -4-2018 Διαβάσαμε στην εφημερίδα ότι η οικονομική επιτροπή Συνεδρίασε για να στείλει τις τεχνικές υπηρεσίες προκειμένου να πάρει μέτρα για το κακό Και την επικινδυνότητα.
Δυστυχώς όμως όπως πάντα δεν έγινε τίποτα!! Και εκτός αυτού ο ανεύθυνος Και αδιάφορος δήμαρχος Επιτρέπει να βάζουν τραπεζοκαθίσματα Και μάλιστα παράνομα!! Δηλαδή να προσθέτει βάρος για να βυθίσει
Γρηγορότερα και να σκοτώσει και ο κόσμο. Δείτε την τρίτη φωτογραφία είναι το μπαλκόνι και έχει χωρίσει από το μουράγιο γύρω στις 15 πόντους.
Αυτό το μπαλκόνι λοιπόν έπρεπε να έχει φράχτη για να μην Πηγαίνει κόσμος. Αντιθέτως Εκείνη ανεβαίνουν δυο τρια ίσως και τέσσερα πούλμαν Κόσμος.
Αυτή κινδυνεύουν άμεσα Και ανά πάσα στιγμή. Ελπίζω να πάρουν τα όποια μέτρα προτού θρηνήσουμε θύματα.....Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός