ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Αγαπητοί μαθητές,

Θα ήθελα να απευθυνθώ σε εσάς που αυτές τις ημέρες δίνετε έναν αγώνα, για τον οποίο προετοιμαζόσασταν καιρό, τον αγώνα των πανελλήνιων εξετάσεων.

Θα ήθελα να σας παροτρύνω να διανύσετε αυτές τις επίμαχες ημέρες με νηφάλια σκέψη και ψυχραιμία, ώστε να φέρετε εις πέρας την προσπάθειά σας επιτυχώς και να δικαιωθούν οι κόποι σας όλων των προηγουμένων ετών.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, με στυλοβάτες τους γονείς και τους καθηγητές σας, προετοιμαστήκατε και εφοδιάσατε τους εαυτούς σας με τη γνώση και την ευρύτητα της σκέψης, με στόχο να γίνετε ολοκληρωμένοι ακαδημαϊκοί πολίτες, έτοιμοι να αξιοποιήσετε το δυναμισμό της νιότης σε συνδυασμό με την προσφερόμενη πανεπιστημιακή γνώση στο γνωστικό αντικείμενο που θα επιλέξετε.

Εμείς θα συνεχίζουμε να βρισκόμαστε κοντά σας για να αφουγκραζόμαστε τις ιδέες, τις αγωνίες και τα όνειρά σας, να πιστεύουμε βαθιά σε εσάς και να αναμένουμε με μεγάλη προσδοκία την ενεργό συμμετοχή σας σε αυτήν την κοινωνία των πολιτών, όπου η παρουσία της νέας γενιάς αποτελεί μονόδρομο για την πρόοδό της.

Από βάθος καρδιάς σας εύχομαι Καλή Επιτυχία!

 

 

                                                                             Ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου

                                                                                  Ελευθέριος Νιοτόπουλος

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός