ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • Με το βλέμμα στραμμένο στην υποψηφιότητα Γάσπαρου και στις εξελίξεις που διαμορφώνονται  ….
Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό της Ζακύνθου, προκαλεί η ενδεχόμενη κάθοδος και διεκδίκηση του Δήμου Ζακύνθου, και μάλιστα , με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του πρώην Νομάρχη, κ.Διονύση Γάσπαρου.
Η σθεναρή αντίρρηση  της Ν.Δ., να τον ορίσει  υποψήφιο Βουλευτή, είναι σαφές, ότι δρομολόγησε τις αποφάσεις του...
Ήδη, και σύμφωνα  με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, πολλοί έχουν ταχθεί, υπέρ αυτής της υποψηφιότητας, συμμετέχοντας ενεργά στην ομάδα που έχει δημιουργηθεί - ενδεχομένως να είναι και ο κεντρικός κορμός του ψηφοδελτίου - περνώντας το μήνυμα ότι, ο κ.Γάσπαρος διατηρεί τη πολιτική του δύναμη.
Στο μεταξύ, δεν είναι λίγοι αυτοί, που χρεώνουν στη τοπική ΝΟΔΕ και στο πρόεδρο της  κ. Διονύση Καρδιανό - Μπούκιο, άστοχες κινήσεις και επιλογές, που ειδικά για τη Ζάκυνθο δεν δημιουργούν τις προϋποθέσεις  για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά, χωρίς  βέβαια να εξαιρούν από την κριτική τους  και τους  μέχρι στιγμής χειρισμούς  της Ν.Δ. κεντρικά.
Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε, ότι εκτός των ονομάτων  της παλιάς φρουράς ,που ακούγονται , μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για τα νέα  ονόματα που θα  συμετέχουν στο ψηφοδέλτιο και που στο παρελθόν δεν είχαν  μπει ξανά στη μάχη του σταυρού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των επόμενων ημερών θα γίνει από τον κ.Γάσπαρο η ανακοίνωση του  ψηφοδελτίου.

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός