ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ «Ο ΣΚΟΠΟΣ»
ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 29100
ΤΗΛ. 26950 24280, ΦΑΞ : 26950 36050, 26950 24280
Κιν. 6949814745 ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ (Πρόεδρος)
Website : www.zakynthos- vasilikos.com, E-mail : info@zakynthos-vasilikos.com    

Νίκος Βαρδακαστάνης (Πρόεδρος Συλλόγου «ΣΚΟΠΟΣ»)
"Ο σύλλογος τουριστικών επιχειρήσεων ο ΣΚΟΠΟΣ εκφράζοντας τους επιχειρηματίες μέλη του αλλά και το σύνολο των κατοίκων του Δ.Δ Βασιλικού, βοηθά το τοπικό συμβούλιο του δ.δ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα."

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών Επιχειρήσεων Βασιλικού, κ. Νίκος Βαρδακαστάνης, παρεμβαίνει στο IonianRadio.gr και στην συζήτηση του Δημοσιογράφου Δημήτρη Τετράδη με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων της Δημοτική Ενότητας Αρκαδίων, κ. Θοδωρή Κολπονδίνο, για το θέμα το απορριμμάτων …
Οι παρεμβάσεις και οι πιέσεις για την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος από τον κ. Βαρδακαστάνη είναι συνεχείς  και … αδιαπραγμάτευτες …

Νίκος Βαρδακαστάνης (Πρόεδρος Συλλόγου ΣΚΟΠΟΣ)

“Τα παιδιά του Ζεβεδαίου πριν πεινάσουν μαγειρεύουν” και αυτό φαίνεται πως το έχουν αντιληφθεί πλήρως τα μέλη του Συλλόγου Επιχειρηματιών Βασιλικού, τα οποία προετοιμάζονται ενόψει της φετινής τουριστικής περιόδου.
Έχουν ξεκινήσει και σαν επιχειρηματίες αλλά και σαν σύλλογος τις προετοιμασίες και σκοπός τους είναι να επισκεφτούν όλους τους φορείς για να κάνουν γνωστό το πρόγραμμά τους για την καθαριότητα, το νερό, τον φωτισμό.