ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα κατέληξαν δυο άτομα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Ζαρό. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες οι δυο αντιεξουσιαστές - ένας εκ των οποίων κατάγεται από το χωριό - μοίραζαν φυλλάδια στην περιοχή.


Τα αίματα άναψαν όταν τρία άτομα που φέρεται να πρόσκειται στη Χρυσή Αυγή ζήτησε το λόγο για τη διανομή των φυλλαδίων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εκ των δραστών της επίθεσης ήταν παλιός γνώριμος με ένα εκ των θυμάτων. Οι δυο πλευρές καυγάδισαν έντονα ενώ ο καυγάς κατέληξε σε συμπλοκή με αποτέλεσμα οι δυο αντιεξουσιαστές να καταλήξουν αρχικά στο κέντρο υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές το ένα απο τα δυο άτομα  που είχε τραυματιστεί ελαφρύτερα πήρε εξιτήριο ενώ στην κατάθεσή του δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη των ατόμων που του επιτέθηκαν. Αυτή την ώρα κατάθεση στην αστυνομία δίνει ο έτερος τραυματίες που φέρει κατάγματα στο χέρι.πηγή prismanews.gr