ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τη δεύτερη διαδικτυακή του εμφάνισε έκανε ο κατηγορούμενος για τον «Επαναστατικό Αγώνα» Νίκος Μαζιώτης, ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο εξαφανίστηκε εκμεταλλευόμενος την παρέλευση του 18μήνου και την αποφυλάκισή του μαζί με τη σύντροφο του Πόλα Ρούπα.

Δεκαπέντε ημέρες μετά το προηγούμενο ηλεκτρονικό μήνυμά του ο άφαντος οργανωτής της νέας γενιάς αντάρτικου πόλης, ασκεί ξανά κριτική σε αντεξουσιαστές-μάρτυρες στην δίκη του «Επαναστατικού Αγώνα».

Επιπλέον εμφάνιση με ταυτόχρονο ηλεκτρονικό μήνυμα πραγματοποιεί, για πρώτη φορά, και η επίσης άφαντη σύντροφός του Πόλα Ρούπα η οποία υπερασπίζεται τις θέσεις του.

Και των δύο τα κείμενα δεν περιέχουν σχεδιασμό μιας νέας ένοπλης οργάνωσης ή απειλές για επιθέσεις.

Ο Μαζιώτης σημειώνει ότι «έχουμε συνηθίσει αντί να μας απαντάνε με πολιτικά επιχειρήματα να ρίχνουν λάσπη εναντίον μας, αφορισμούς και να λένε ψέματα».

 Το πρώτο μήνυμα του Νίκου Μαζιώτη εστάλη τη Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου, σε διαδικτυακό τόπο αντεξουσιαστών.

Υπενθυμίζεται πως από τότε που τα ίχνη του Μαζιώτη έχουν χαθεί η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει έως τώρα καμία πληροφορία για το που μπορεί να βρίσκεται το «κρησφύγετο», ενώ είναι η δεύτερη φορά από τη στιγμή που «εξαφανίστηκε» και «χτυπά» μέσω διαδικτύου.

πηγή proto thema