ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Απίστευτο και… ελληνικό: Οδηγούσε πάνω από 20 χρόνια χωρίς δίπλωμα

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 20 χρόνια οδηγούσε χωρίς δίπλωμα ένας ασυνείδητος οδηγός, κάνοντας παράλληλα αρκετές παραβιάσεις του ΚΟΚ.

Στους ελληνικούς δρόμους συναντά κανείς κάθε πιθανό πρόβλημα και ευτράπελο, που δυστυχώς συχνά οδηγεί σε κάποιο τροχαίο ατύχημα ή δυστύχημα.

Ένα από αυτά τα… απίστευτα των ελληνικών δρόμων είναι και το γεγονός πως ένας οδηγός κυκλοφορούσε για 20 χρόνια χωρίς να έχει το απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης.

Ειδικότερα, ο Alpha εντόπισε τον συγκεκριμένο οδηγό που αποτελούσε δημόσιο κίνδυνο στους δρόμους της χώρας, ο οποίος αποκάλυψε πως πέρα από το γεγονός ότι δεν είχε πάρει ποτέ του το δίπλωμα οδήγησης, έκανε και αρκετές παραβάσεις.

Μάλιστα, επιχείρησε να δικαιολογήσει τον εαυτό του, λέγοντας ότι είναι… νευρικός. «Βιάζομαι, δεν έχω υπομονή όταν οδηγώ», σημείωσε.

Παράλληλα, ο συγκεκριμένος οδηγός έκανε γνωστό πως οδηγήθηκε για ένα μήνα στη φυλακή, καθώς δικάστηκε ερήμην για τροχαίες παραβάσεις. «Πήγα φυλακή ένα μήνα για τον ΚΟΚ. Δικάστηκα και δεν είχα βγάλει το δίπλωμα» συμπλήρωσε.

Πηγήin.gr

Δείτε επίσης

To BLOG

του Δημήτρη Τετράδη

Ionian Radio

"Συντονιστείτε"

Ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα
από την Ζάκυνθο


Διαφήμιση

Προβάλλετε την επιχείρησή σας ή τα προϊόντα σας στην ZantePresss 24. Προσφέρονται πολλοί τρόποι προβολής. Από απλό banner μέχρι και προσωπική σελίδα. Eλάτε σε επαφή μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Blog Ειδήσεων

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε όλες τις ειδήσεις σε blog.

  Ο σύνδεσμος είναι εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κοινωνικά Δίκτυα

Στοιχεία Επικοινωνίας


© Zantepress 24.All rights reserved. Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πάνω