ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ESPRESSEA.E. Aποκλειστικός εισαγωγέας & διανομέας για την Ελλάδα των προϊόντων του Ιταλικού οίκου GRUPPOPORTIOLI ANΑΖΗΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ Η Εταιρεία ESPRESSEA.E.  διακινεί τα παρακάτω προϊόντα:  

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας σας καλούμε να πάρετε μέρος τόσο στη Γενική μας Συνέλευση όσο και στις αρχαιρεσίες. Ήδη από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του Σωματείου μας έχει ακουστεί η φωνή μας σε ολόκληρη τη Ζάκυνθο όπως και πανελλαδικά».

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ζακύνθου του ΤΕΕ/ΤΔΕ σε συνεδρίασή της στις 07 Οκτώβρη 2020, στα γραφεία της (Κομούτου 6 Ζάκυνθος) με θέμα: «Εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γεν. Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής», εξέλεξε μετά από ψηφοφορία τους παρακάτω:   Πρόεδρο τον Ιάκωβο Κονταράτο (Ηλεκτρολόγο...

Την προσοχή των καταναλωτών σε έναν νέο τύπο απάτης που στοχεύει στην αλίευση των κωδικών e-banking εφιστούν οι τράπεζες, δηλώνοντας αδυναμία να προβούν στα κατάλληλα μέτρα πρόληψης και αποτροπής μιας και οι απατεώνες χρησιμοποιούν τα πραγματικά στοιχεία των κατόχων.  

Με την αξιολόγηση των μαθητικών ομάδων που μετείχαν στην πιλοτική επικοινωνιακή δράση «AttheSchoolofOpenCohesion-ASOC» από 3μελη επιτροπή αξιολογητών ολοκληρώθηκε η δράση για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων την οποία υλοποίησε η ΕΥΔ Ιονίων Νήσων, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση εκπαίδευσης, την Εθνική Αρχή Συντονισμού και την ομάδα...

Ζάκυνθος Καιρός