ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

H Χριστίνα Τετράδη, Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Σαν άνθρωπος που πονάει τον τουρισμό, είμαι συγκλονισμένη από τη θεομηνία στη Χαλκιδική, με τον τραγικό απολογισμό των 7 νεκρών. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων και να βεβαιώσω τους συναδέλφους μου εκεί, πως το σύνολο του κλάδου θα είναι δίπλα τους, προκειμένου να επιστρέψει η Χαλκιδική στην κανονικότητα της.
 
Δυστυχώς, οι ακραίες καιρικές μεταβολές και οι φυσικές καταστροφές είναι πλέον παγκόσμιο φαινόμενο. Είναι άμεση ανάγκη να  αναλάβουμε ολοκληρωμένες  πρωτοβουλίες, ώστε κάθε κρίση, η οποία αναπόφευκτα θα συμβεί, να βρίσκει κάθε προορισμό της πατρίδας μας επαρκώς προετοιμασμένο για την αποτελεσματική επιχειρησιακή και επικοινωνιακή διαχείρισή της. 
 
Η εικόνα κάθε προορισμού ανά πάσα στιγμή, έχει καταλυτική σημασία για την τουριστική οικονομία. Με τους σεισμούς, το βιώσαμε και στη Ζάκυνθο και το ξέρουμε από "πρώτο χέρι".
 
Πολιτεία, Αυτοδιοίκηση και θεσμικά όργανα του τουρισμού πρέπει να αναλάβουμε άμεση δράση για τη θωράκιση της πατρίδας μας, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της εικόνας του ελληνικού τουρισμού.» 
 
Ζάκυνθος Καιρός