ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Σε πρόγραμμα περιοδειών – ομιλιών και εξορμήσεων σε χώρους δουλειάς , υπηρεσίες, χωριά , βρίσκονται αυτή την περίοδο μέλη και στελέχη του Κ.Κ.Ε ενόψει και της προεκλογικής περιόδου.
 Σε αυτή την δραστηριότητα μεταξύ άλλων την Παρασκευή 7 Ιουνίου έγινε περιοδεία στις Βολίμες με επικεφαλής, το μέλος της Τ.Ε. Ζακύνθου Κωνσταντίνου Γιώργο.
Επίσης το Σάββατο 8 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μπελούσι , με επίσης ομιλητή, το μέλος της Επιτροπής περιοχής Δυτικής Ελλάδας και μέλος της Τ.Ε. Ζακύνθου ,  Κωνσταντίνου Γιώργο.
Την Κυριακή 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε περιοδεία στις εργατικές κατοικίες ΙΙ με επικεφαλής τον Βρυώνη Αντώνη, στέλεχος της Τ.Ε. Ζακύνθου  και τέλος την Δευτέρα 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε περιοδεία στη ΔΕΥΑΖ (Ξενία) και στην Αντιπεριφέρεια με κλιμάκιο της Τ.Ε. Ζακύνθου.
Σε όλες τις δραστηριότητες αναπτύχθηκε πλούσια κουβέντα , εκφράστηκε έντονος προβληματισμός από όλους για τις επερχόμενες εκλογές και για το τι θα συμβεί στη ζωή των εργαζομένων , των αυτοαπασχολούμενων , των αγροτών , του λαού την επόμενη των εκλογών είτε επικρατήσει η ΝΔ είτε επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Το κάλεσμα που απεύθυναν τα στελέχη της Τ.Ε. στους εργαζόμενους είναι να μην παγιδευτούν σε ψεύτικους καβγάδες και ψεύτικες υποσχέσεις, αλλά να  καταδικάσουν τις αντιλαϊκές πολιτικές  και να υπερψηφίσουν το Κ.Κ.Ε  τονίζοντας ότι στις 7 Ιουλίου κρίνεται πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ, για να δυναμώσουν η λαϊκή αντίσταση, η αντεπίθεση, η ελπίδα, η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας.
Ζάκυνθος Καιρός