ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Με έναν ρόλο ενεργό πολιτιστικά και ιδιαίτερα δραστήριο,  η ΠΕΖ βρίσκεται διαρκώς , σε μια προσπάθεια ολοκλήρωσης παρεμβάσεων και προσπαθειών, προηγούμενων ετών, κινούμενη μάλιστα σε ένα ευρύ φάσμα ενεργειών, δράσεων και σκοπών,  που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την πολιτισμική ταυτότητα της Ζακύνθου. 
Στα πλαίσια αυτά ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, κ. Γιώργος Στασινόπουλος, εκδηλώνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον, προχώρησε στην ολοκλήρωση, με στόχο σύντομα να δοθεί στους ανθρώπους της τέχνης  και στους πολίτες , του Πολυχώρου    (ΩΔΕΙΟ),  στον Άγιο Κήρυκα, έργο που οραματίστηκε και φέρει το όνομά του, ο αείμνηστος Αντιπεριφερειάρχης και πρώην Δήμαρχος Αρκαδιων , Διονύσης Μυλωνάς .
Η πρωτοβουλία αυτή του κ. Στασινόπουλου, είναι αναμφισβήτητα μία  πράξη τιμής και  σεβασμού στο πρόσωπο του πρώην φίλου, συνεργάτη  και προκατόχου του, Διονύση Μυλωνά .
Παρ' όλα αυτά ελπίζουμε  το  ΩΔΕΙΟ  να τύχει της προσοχής  και  της υποστήριξης που πρέπει, για να συνεχίσει να υπάρχει  και να ενώνει.
Αξίζει  λοιπόν να αναφέρουμε  για άλλη μια φορά ότι, απ' την εν υπνώσει κατάσταση στην οποία βρισκόταν επί 6 σχεδόν χρόνια το έργο, έχει εισέλθει σε τροχιά υλοποίησης,  δημιουργώντας μια σημαντική κληρονομιά,  όχι μόνο, για  την ευρύτερη περιοχή , αλλά, και για ολόκληρο το νησί.
  • Σε κάθε περίπτωση η μουσική παραμένει αναπόσπαστο μέρος της ζωής  των Ζακυνθινών ,  και αποτελεί ένα ιδιαίτερα  σημαντικό στοιχείο της  κουλτούρας του τόπου.
Με μια ανάρτησή του, στην προσωπική του σελίδα στο FB, ο κ. Στασινόπουλος, επισημαίνει …
«Πολυχώρος ( ΩΔΕΊΟ ) στον Άγιο Κήρυκα.
Πέντε χρόνια ερμητικά κλειστό.
Ένας χώρος έμπνευσης και κατασκευής του Αείμνηστου Διονυσίου Μυλωνά.
Έτοιμος επιτέλους να φιλοξενήσει εκδηλώσεις.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό.....»