ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

«Γκαλά μονωδών της Εθνικής Λυρικής Σκηνής»


29 & 30 Αυγούστου 2020
Κάστρο Ζακύνθου

Ώρα έναρξης: 19:30

 

Σoλίστ: Βασιλική Καραγιάννη,  Άρτεμις Μπόγρη,

Γιάννης Χριστόπουλος, Διονύσης Σούρμπης

Πιάνο: Φρίξος Μόρτζος

 

Τέσσερις διακεκριμένοι μονωδοί της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, οι  Βασιλική Καραγιάννη,  Άρτεμις Μπόγρη, Γιάννης Χριστόπουλος και Διονύσης Σούρμπης συμμετέχουν σε ένα μοναδικό γκαλά το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Κάστρο Ζακύνθου, στις 29 και 30 Αυγούστου, στο πλαίσιο του θεσμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός. Στο πιάνο ο Φρίξος Μόρτζος.

Το πρόγραμμα του γκαλά περιλαμβάνει περίφημες άριες από όπερες και οπερέτες, καθώς και κλασικές καντάτες, τα οποία αντλούν την θεματολογία τους από την αρχαιοελληνική μυθολογία και την ελληνική λογοτεχνία. Θα παρουσιαστούν έργα των: Μότσαρτ, Ροσσίνι, Στραβίνσκι, Στράους, Πέρσελ, Γκλουκ, Όφενμπαχ, Ραμώ, Πουλένκ, Μασνέ, Γκουνό, Κερουμπίνι, Μπερλιόζ και Καρρέρ.

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Οι εκδηλώσεις προσφέρονται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα: https://digitalculture.gov.gr/

Σημειώνουμε ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στον αρχαιολογικό χώρο. Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 1,5 μέτρων. Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, 45 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

 

Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

 

ΜΕΓΑΣ ΔΩΡΗΤΗΣ ΕΛΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ