• «Μια μαγική βραδιά, με συνδιοργανωτή την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, γεμάτη φως και αγάπη, με το αστέρι της αγάπης να ανήκει δικαιωματικά σε όλους» αναφέρει σε ανάρτησή της η Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου κ.Κατερίνα Μοθωναίου.
Συγκεκριμένα,
Απόψε, Άγια Νύχτα των Χριστουγέννων, βιώσαμε εντός του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου των Ξένων μια κατανυκτική βραδιά με ένα εντελώς δυτικότροπο πρόγραμμα από τους Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος με μαέστρο τον Νίκο Γράψα και την Ροδάμπελο με μαέστρο την Ανδριανή Λυκούρεση, που ζέστανε τις ψυχές μας.
Μια μαγική βραδιά, με συνδιοργανωτή την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, γεμάτη φως και αγάπη, με το αστέρι της αγάπης να ανήκει δικαιωματικά σε όλους.
Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της χαράς, της αγάπης, της ελπίδας, της μεγάλης προοπτικής για τον άνθρωπο. Είναι και πολλά περισσότερα.
Χριστούγεννα, δεν είναι μόνο η εποχή για το στόλισμα του δένδρου, αλλά η πρόσχαρη φλόγα της φιλανθρωπίας και η δοτικότητας της προσφοράς προς όλους ανεξαιρέτως. Είναι η τήρηση και η υπόσχεση στον εαυτό μας, να μην ξανακάνουμε τα ίδια λάθη για να μπορέσουμε να ξαναβιώσουμε τις όμορφες αναμνήσεις της παιδικής αθωότητάς μας.
Φέτος, χρειαζόμαστε το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας πιο έντονα και πιο επιτακτικά. Η γέννηση του Χριστού σηματοδοτεί τη νέα αρχή, ένα καινούργιο ξεκίνημα για να έρθουμε ακόμη πιο κοντά σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη.
Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους και η γέννηση του θεανθρώπου να αποτελέσει την αχτίδα της ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον για όλη την ανθρωπότητα.