Μέχρι και στην Πάτρα θα φτάσει φέτος για το Καρναβάλι ο Βασιλικός αφού, η Τοπική Κοινότητα, ο Σύλλογος Τουριστικών Επαγγελματιών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής, έχουν ετοιμάσει ένα πραγματικά διασκεδαστικό πρόγραμμα!


Σύμφωνα με όσα έχουν κοινοποιηθεί, το Δημοτικό Σχολείο Βασιλικού την Κυριακή 3 Μαρτίου θα συμμετάσχει στο Πίκολο Καρναβάλι της Πάτρας!

Η μετάβαση θα γίνει με λεωφορεία του Δήμου που προσφέρθηκαν δωρεάν, ενώ τα εισιτήρια της ομάδας θα είναι μειωμένα και θα καλυφθούν από τους φορείς του Βασιλικού.

Με την επιστροφή των παιδιών όμως, οι εκδηλώσεις συνεχίζονται και περιλαμβάνουν:

- Την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου από τις 10.00 και μετά στο Δημοτικό Σχολείου Βασιλικού θα έχουμε άφθονο δωρεάν φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική, ενώ την ίδια ημέρα και ώρα 19.00 θα συμμετάσχουμε στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Ζακύνθου στην πόλη.

- Ο Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 20.00 στην ταβέρνα ΔΑΦΝΗ (περιοχή Δάφνης Βασιλικού) σε μια εκδήλωση με χορό, μουσική, εκλεκτή κουζίνα και κλήρωση με πολλά δώρα (τιμή κατ΄άτομο 20 ευρώ)

- Συμμετοχή στο Picollo Καρναβάλι Ζακύνθου την Κυριακή 10 Μαρτίου με θέμα "Αρλεκίνοι"

- Συμμετοχή στο Ζακυνθινό Καρναβάλι την Κυριακή 17 Μαρτίου με θέμα "Αρλεκίνοι" και συνοδεία άρματος

- Κούλουμα στον Γέρακα την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου με άφθονο δωρεάν φαγητό και ποτό!

Σας περιμένουμε όλους για να διασκεδάσουμε και να ξεφύγουμε έστω και για λίγο από τα πολλά προβλήματα της καθημερινότητας.