ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού στη Ζάκυνθο στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το Ζακυνθινό Καρναβάλι 2013 καθώς, πλήθος κόσμου το παρακολούθησε, ενώ οι συμμετοχές έφτασαν τα 21 γκρούπ!

Η διοργάνωση έγινε με την πολύτιμη βοήθεια του Πληρώματος 94 από την Πάτρα,που καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού εμψύχωνε και διασκέδαζε παίκτες και θεατές!

Το παιχνίδι ξεκίνησε από την πλατεία Σολωμού το πρωί του Σαββάτου, όπου οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν σε διάφορες δοκιμασίες και το μεσημέρι ξεκίνησε το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού.

Ο θησαυρός βρισκόταν στην «Ξενοπούλειο» Παιδική Δημοτική Βιβλιοθήκη και τον βρήκε το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (ΣΕΟ), λύνοντας τον γρίφο πολύ γρήγορα!

Στον διαγωνισμό χορογραφίας, την πρώτη θέση έλαβε το 1ο Δημοτικό Σχολείο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η πλατεία Σολωμού ήταν κατάμεστη από κόσμο που είτε συμμετείχε είτε απλώς παρακολουθούσε την εξέλιξη του διαγωνισμού.

- Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ πλέον ο «Κρυμμένος Θησαυρός» αποτελεί θεσμό για το Ζακυνθινό Καρναβάλι, τονίζεται από τον Δήμο Ζακύνθου και το αρμόδιο τμήμα.