ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ


Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στο ΓΝΖ, ενώ οι επόμενες εξελίξεις  αναμένονται ραγδαίες.
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και σε σημεία ιδιαίτερα επικριτικός για  τους χειρισμούς της Κυβέρνησης, εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της ενημερωτικού χαρακτήρα σύσκεψης στο κτίριο της ΠΕΖ, με πρωτοβουλία  του επιστημονικού συμβουλίου και του συλλόγου εργαζομένων, ο κ. Π.Καψαμπέλης.
Υπό την σκιά μάλιστα των τελευταίων εξελίξεων και της «υποχρεωτικής άδειας» στον ίδιο και της μετακίνησης της συζύγου του και  Προισταμένης αναισθησιολογικού τμήματος,, ο κ.Καψαμπέλης, προχώρησε σε επισημάνσεις που προκάλεσαν θόρυβο.
Η δήλωση ότι, "Το τι συνέβη , ποιες είναι οι αιτίες και τα πειστήρια τα οποία έχουν χορηγηθεί στους πέντε ασθενείς ,η οποία η μια είναι νεκρή, έχουν χαθεί !!!", αλλά και η ανησυχία του ότι από λεπτό σε λεπτό αναμένεται ταξιδιωτική οδηγία μιας και έχει ήδη χαρακτηριστεί  επισφαλής από πλευράς υγιεινής, η λειτουργία του ΓΝΖ, είναι ορισμένα από αυτά που αναφέρθηκαν από πλευράς του.
Στην ίδια τοποθέτηση, ο κ.Καψαμπέλης αναφέρεται στην παρουσία τριμελούς επιτροπής για ελέγχους του ΓΝΖ, δίνοντας μάλιστα τη δική του ερμηνεία και διάσταση στο θέμα.
Στο βίντεο που ακολουθεί  ο κ.Καψαμπέλης, αναφέρεται και στις φήμες που τον θέλουν όπως δηλώνει χαρακτηριστικά κάτοχο Ιδιωτικών Κέντρων Υγείας , μιλώντας ευθέως για πολιτικές σκοπιμότητες.
 Συγκεκριμένα,