ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Σαν απάντηση στο «μαύρο χιούμορ» του συναδέλφου του,  νοσοκομειακού γιατρού κ.Ποταμίτη και σε υπαινιγμούς περί αφιλοκέρδειας, ο Αντώνης Κασσιμάτης δημοσιοποίησε  το ευχαριστήριο της διοίκησης του Νοσοκομείου «σχετικά με μια πρόσφατη αυτονόητη», όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος  αναφέρει , «στήριξη του προς την Καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Ζακύνθου.
Ο κ. Κασσιμάτης  μέσω της ZantePress24 επεσήμανε «Ποτέ δεν θα δημοσίευα προσωπικά ένα τέτοιο ευχαριστήριο,  αλλά το θράσος αυτών,  που έκλεισαν για μήνες ολόκληρους τα χειρουργεία του νοσοκομείου προκειμένου να υποστηρίξουν προσωπικά τους ιδιοτελή συμφέροντα,  έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο. Και όταν φυσικά αδυνατούν να αντιπαρατεθούν επί της ουσίας στα όσα δημόσια τους καταλογίζω,  καταφεύγουν σε χιουμοριστική λασπολογία. Ευτυχώς  ζούμε σε μικρή κοινωνία και είμαστε όλοι γνωστοί».
Συγκεκριμένα,
«Σαν απάντηση στο "μαυρο χιουμορ" του συναδέλφου μου νοσοκομειακού γιατρού κ Ποταμίτη και σε υπαινιγμούς περι αφιλοκερκειας, θα ήθελα παρακαλώ να δημοσιευσεται το επισυναπτόμενο  ευχαρίστηριο της διοίκησης του νοσοκομείου σχετικά με μια πρόσφατη αυτόνόητη στηριξη μου προς την Καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Ζακύνθου.
Ποτέ δεν θα δημοσιευα προσωπικα ενα τέτοιο ευχαριστηριο αλλά το θράσος αυτών που εκλεισαν για μήνες ολόκληρους τα χειρουργεία του νοσοκομείου προκειμενου να υποστηρίξουν προσωπικα τους ιδιοτελη συμφεροντα εχει πλέον ξεπαρασει καθε όριο.
Και όταν φυσικά αδυνατούν να αντιπαρατεθουν επι της ουσίας στα όσα δημόσια τους καταλογίζω καταφευγουν σε χιουμοριστική λασπολογία
Ευτυχώς  ζουμε σε μικρή κοινωνία και είμαστε όλοι γνωστοι.»

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΛΗΡ.: Σ. Δρόσσου

 

                                                                                                                       ΖΑΚΥΝΘΟΣ 10-2-2017                        .                                                                                                                                          Α.Π.: 271        .      .                                                                     ΠΡΟΣ: κ. Αντώνιο Κασσιμάτη Ιατρό Καρδιολόγο

 

ΘΕΜΑ: Έκφραση ευχαριστιών .

 

 

 

Το Δ.Σ. του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ», στην 5η/1-2-2017 συνεδρίασή του απεδέχθη δωρεά ποσού 5.815,00 €, που αντιστοιχούν σε αποζημίωση των εφημεριών που εκτελέσατε στο Γ.Ν.Ζ. επί εξάμηνο, στα πλαίσια της από 01-06-2016 /3232 σύμβασης παροχής υπηρεσιών. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας τόσο για την παραχώρηση της ανωτέρω αμοιβής σας ως δωρεά στο νοσοκομείο, όσο και για την υποστήριξη που παρείχατε στο Καρδιολογικό Τμήμα και στην Μονάδα Εμφραγμάτων του Γ.Ν.Ζ., συμβάλλοντας έτσι στην εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του νευραλγικού αυτού τμήματος του μοναδικού νοσηλευτικού ιδρύματος του νησιού μας, σε μια δύσκολη χρονική περίοδο. Ευχόμαστε η ενέργεια αυτή να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους ιδιώτες και φορείς.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Κ. ΤΣΑΡΙΔΟΥ