ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

H Ζάκυνθος, επίσημα πλέον χαρακτηρισμένη σαν σεισμόπληκτη περιοχή, δεν δοκιμάζεται μόνο από τον σεισμό αυτές τις μέρες.
Ακριβώς την στιγμή που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην επιστροφή στην κανονικότητα και στην ανασφάλεια, που προκαλεί το σεισμικό φαινόμενο που ξεκίνησε στις 26.10.2018, μια νέα τοξική παραπληροφόρηση βάζει σε ψυχολογική δοκιμασία την ζακυνθινή κοινωνία.
Κάποιοι επιχειρούν να ξαναθεσουν σε καθεστώς υγειονομικής ανασφάλειας και τρομοκρατίας τους κάτοικους του τόπου μας.
Με κυνισμό παραπληροφορούν την κοινή γνώμη περί δήθεν “κατάρρευσης του νοσοκομείου”, κλεισίματος κλινικών, αδυναμίας εφοδιασμού του ακόμα και με οξυγόνο( !) Φθάνοντας πλέον στα όρια της διάπραξης εκνόμων πράξεων σε βάρος μιας κοινωνίας ιδιαίτερα ανήσυχης λόγω σεισμών.
Είναι οι ίδιοι, που επιχειρώντας να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες για το τραγικό θάνατο μιας συμπολίτισσας μας πριν δύο χρόνια, οδήγησαν σε αδικαιολόγητο κλείσιμο για έξι μήνες τα χειρουργεία του νοσοκομείου με έωλες και αντεπιστημονικές αιτιάσεις για δήθεν τοξικότητα των δικτύων αερίων του νοσοκομείου.
Είναι σαφές ότι πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί ποιες είναι οι σκοπιμότητες αυτού του νέου τοξικού κύματος κινδυνολογίας και καταστροφολογίας σε βάρος της δημόσιας υγείας και ασφάλειας.
Θα αποκαλυφθούν και θα πάρουν την απάντηση που πήραν με το άνοιγμα των χειρουργείων
 
Ζάκυνθος 9/11/2018
Το γραφείο τύπου
της ΝΕ Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ