ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μπαράζ ανακοινώσεων με αφορμή την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου που έθεσε σε παύση  ενός χρόνου ,τον Παύλο Καψαμπέλη,  Διευθυντή της  Xειρουργικής  Κλινικής του Νοσοκομείου Ζακύνθου  .
Αυτή τη φορά «μήλο της έριδος»  στάθηκε μια ανάρτηση  του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας , Π. Πολάκη ,στην προσωπική του σελίδα στο fb …
Η αντίδραση του Π. Καψαμπέλη δεν άργησε να έρθει  ….
Συγκεκριμένα ,
Είναι γνωστή από καιρό η «συμπάθεια» του κ. Πολάκη προς το πρόσωπό μου .
Στην παράνομη ενέργειά του, να ανακοινώσει στο διαδίκτυο, την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου (η οποία είναι άδικη και αβάσιμη και για την οποία εγείρονται πολλά ερωτηματικά), την ερμηνεύει κατά το δοκούν (άλλα λέει η απόφαση και άλλα ο κ. Πολάκης στην από 30-11-2018 ανάρτησή του), με κατηγορεί και με λασπολογεί, για άλλη μια φορά, με ψευδή και συκοφαντικά στοιχεία, παραπληροφορώντας την κοινή γνώμη.
Ήδη από καιρό, έχω προσφύγει  στην δικαιοσύνη για την αδικαιολόγητη και αβάσιμη   Πειθαρχική μου  δίωξη.
Τον λόγο θα έχει και πάλι  η δικαιοσύνη τόσο για την απόφαση του Πειθαρχικού όσο και για τις εκτός ορίων συμπεριφορές του κ. Πολάκη.
 
  • Η επίμαχη ανάρτηση του κ. Πολάκη στο fb:
Με απόφαση του Κεντρικού Πειθαρχικου Συμβουλίου γιατρών ΕΣΥ με ψήφους 6 υπέρ έναντι 1 κατα ,ετέθη σε ΠΑΥΣΗ ενός χρόνου ,αρχομένης απο σημερα ο Παύλος Καψαμπέλης διευθυντής χειρουργικής του Νοσοκομειου Ζακυνθου λόγω άρνησης να χειρουργήσει 2 αςθενεις .
Πρόκειται για τη γνωστή ιςτορια που τα χειρουργεία στη Ζακυνθο παρέμειναν κλειστά για πέντε μήνες μετα το περιστατικά μετεγχειρητικων επιπλοκών (το ενα με δυστυχως θανατηφόρα κατάληξη) το Δεκέμβριο του 2016 οταν μετα την ολοκλήρωση των ελέγχων και την επαναπιστοποιηση των κυκλωμάτων αερίων του Νοσοκομειου ο εν λόγω διευθυντής συνέχιζε πεισματικά και παράλογα να αρνείται να χειρουργήσει επιβάλλοντας και στους υφιστάμενους του να κάνουν το ίδιο .
Το ποσο άδικο ειχε αποδείχθηκε περίτρανα οταν αναγκάστηκα να πάω εγω μαζι με συνάδελφο χειρουργό απο την Κυπαρισσια και αναισθησιολόγο απο τα Ιωάννινα για να χειρουργησουμε επιτυχώς χωρις καμια επιπλοκή η προβλημα τρεις αςθενεις αρχές Μαΐου του 2017 ,ωςτε να μπουν ξανά μπροςτα τα χειρουργεία στο δημοςιο νοσοκομείο του νησιού .