ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • ΑΦΟΡΜΗ Ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΔΥΟ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ


ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ,
 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΜΠΑΛΟΥ
 
 Οι τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό στο Νοσοκομείο Ζακύνθου είναι αποτέλεσμα της υποχρηματοδότησης και εμπορευματοποίησης της Υγείας που ψήφισαν και προωθούν όλες οι Κυβερνήσεις μέχρι σήμερα .
Ολοκληρώνοντας αυτήν την εγκληματική πολιτική  προωθούν το πέρασμα της αρμοδιότητας για την Υγεία στην Τοπική Διοίκηση  καταργώντας ό,τι έχει απομείνει από τον ενιαίο και δωρεάν χαρακτήρα της Υγείας , ανοίγοντας νέα πεδία επιχειρηματικής δράσης και  μεταφέροντας τα βάρη στις πλάτες του λαού .
Η λειτουργία της ΜΕΘ και η στελέχωση σε εξειδικευμένο προσωπικό του Νοσοκομείου   είναι υπόθεση του οργανωμένου αγώνα του λαού της Ζακύνθου.
Σε αυτό το δρόμο η  Λαϊκή Συσπείρωση θα καταθέσεις τις δυνάμεις της βάζοντας σε προτεραιότητα την υπεράσπιση της Υγείας  και της ζωής του λαού .
 
 
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ,
ΦΩΤΗ ΚΟΚΛΑ
Είναι απαράδεκτο σήμερα στο 2019 να μην λειτουργεί στο νησί μας, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας .
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης που προχωρά στην όλο και μεγαλύτερη εμπορευματοποίηση της υγείας, μειώνοντας κι άλλο την χρηματοδότηση για τα Νοσοκομεία κατά 65 εκατομμύρια Ευρώ με βάση τον προϋπολογισμό για το 2019.
 Στην ίδια λογική κινούνται και η Περιφέρεια και ο Δήμος (δηλαδή οι παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ) που δεν ενδιαφέρονται για τις ανάγκες του λαού αλλά για τις ανάγκες των  μεγάλων επιχειρήσεων.