ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Ο Δήμος Ζακύνθου (υπηρεσίες και νομικά πρόσωπα) θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που λαμβάνει χώρα στο νησί μας εξαιτίας των προβλημάτων στο νοσοκομείο μας και για αυτόν τον λόγο θα παραμείνει κλειστός από τις 11:00 π. μ. μέχρι και τη λήξη του ωραρίου εργασίας.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

   Ο Εμπορικός Σύλλογος Ζακύνθου, έντονα προβληματιζόμενος από τις ανύπαρκτες προοπτικές εξεύρεσης άμεσης λύσης από τους καθ’ ύλη αρμοδίους, για την επίλυση του σοβαρότατου θέματος της ομαλής και απρόσκοπτης λειτουργίας του Νοσοκομείου Ζακύνθου, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει ουσιώδης εξέλιξη στο πρόβλημα που υπάρχει με την ΜΕΘ – ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ – ΕΚΑΒ , είναι πάντοτε μπροστά σε κάθε μορφή αγώνα, δηλώνοντας την συμμετοχή του στο συλλαλητήριο, την Πέμπτη  14 Φεβρουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι στην πλατεία Σολωμού, καλώντας και προτρέποντας παράλληλα όλα τα μέλη του καθώς και όλους τους επιχειρηματίες και κατοίκους του νησιού να συμμετάσχουν μαζικά σε  αυτό .

 
ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Η Ένωση Γονέων των Μαθητών Ζακύνθου στηρίζει και υποστηρίζει την κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου για την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, στις

14 ΦΛΕΒΑΡΗ 12:00 -15:00 

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

 ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 12:30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ

 

Και καλεί όλους τους γονείς να συμμετέχουν.