ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 

"Οι πάντες γνωρίζουν επίσης ότι αυτή η « ανθυγιεινή σκευωρία »  έληξε με την παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη.  Ενώ υπήρξαν, ως όφειλε, και πειθαρχικές ποινές για τους ενορχηστρωτές αυτής της άθλιας υπόθεσης.

 Τώρα έρχεται η στιγμή να δοθούν και οι απαντήσεις για τον τραγικό θάνατο της Ελένης Αρβανιτάκη. Αλήθεια ποιος μπορεί να αγνοήσει το αίτημα για απόδοση δικαιοσύνης σε μια οικογενειακή τραγωδία;"

- Δελτίο Τύπου -

 Αποκαλυπτικές εξελίξεις δρομολογούνται μετά την άσκηση ποινικών διώξεων από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ζακύνθου για την υπόθεση της τραγικής απώλειας της συμπολίτισσας μας Ελένης Αρβανιτάκη, μετά από επέμβαση ρουτίνας τον Νοέμβριο του 2016 στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα Αθηναϊκών και τοπικών ΜΜΕ οι απαντήσεις στην υπόθεση επανέρχονται στο πεδίο της ιατρικής. Προφανώς και η δικαιοσύνη δεν πείστηκε από το τοξικό αφήγημα μερίδας γιατρών, περί δήθεν ευθύνης των υποδομών των χειρουργείων του νοσοκομείου και του αδικαιολόγητου κλεισίματος τους για έξι μήνες. 

Ωστόσο, πόσο μελάνι μικροπολιτικής συκοφάντησης του νοσοκομείου μας  δεν χύθηκε τότε;

Πόσοι απίθανοι τύποι – όπως ο ποινικά διωκόμενος  σήμερα “καθηγητής ιατρικής”, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ - δεν επιστρατεύθηκαν  σε ένα πόλεμο παραπληροφόρησης ;

Πόση ταλαιπωρία για τους ζακυνθινούς, που ακόμα και για ένα φυσιολογικό τοκετό έφευγαν εκτός Ζακύνθου;

Πόση  υγειονομική τρομοκρατία και ομηρία βίωσε η ζακυνθινή κοινωνία; 

Οι πάντες γνωρίζουν επίσης ότι αυτή η « ανθυγιεινή σκευωρία »  έληξε με την παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη.  Ενώ υπήρξαν, ως όφειλε, και πειθαρχικές ποινές για τους ενορχηστρωτές αυτής της άθλιας υπόθεσης.

 Τώρα έρχεται η στιγμή να δοθούν και οι απαντήσεις για τον τραγικό θάνατο της Ελένης Αρβανιτάκη. Αλήθεια ποιος μπορεί να αγνοήσει το αίτημα για απόδοση δικαιοσύνης σε μια οικογενειακή τραγωδία;

Εξαιρετικά χρήσιμο επίσης είναι, στα σημερινά υπαρκτά προβλήματα αλλά και στις προωθούμενες λύσεις για το νοσοκομείο μας ( πρόσληψη επιμελητή παιδίατρου, κυλιόμενες μετακινήσεις παιδιάτρων από την Πάτρα, προκήρυξη θέσεων επικουρικού (1) αλλά και μονίμων (2) παιδίατρων για την στελέχωση της παιδιατρικής κλινικής) να απομονωθούν καταστροφολογίες και μικροπολιτικές  πρακτικές.    

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα το πρόσφατο ρεπορτάζ τηλεοπτικού καναλιού του ομίλου Αλαφούζου, στο οποίο προκειμένου να εμπεδωθεί η εικόνα της κατάρρευσης του νοσοκομείου Ζακύνθου, προβλήθηκαν οι εικόνες και τα πλάνα από το κτίριο του …παλαιού νοσοκομείου!! Ενώ στο ίδιο ρεπορτάζ και με ανάλογο πνεύμα δηλώσεις έκανε ο χειρουργός κ Παύλος Καψαμπέλης. 

Είναι γνωστό ότι το εν λόγω στέλεχος  της ΝΔ στο χώρο της υγείας, διώχθηκε  πειθαρχικά για την υπόθεση του αδικαιολόγητου κλεισίματος για έξι μήνες των χειρουργείων του νοσοκομείου Ζακύνθου. 

 Ζάκυνθος 16/2/2019                                                                                                  

                                                                                                                Το γραφείο τύπου

                                                                                                          Της ΝΕ Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ

 

ΥΓ παραθετουμε και τα σχετικα link

https://www.imerazante.gr/2019/02/01/189851?fbclid=IwAR3CiNWJhZ2W97dobo3fE0VVqPEA5q0NqTJNndFhpWZ2GSRFeShVHSyK6oE


http://www.efsyn.gr/arthro/zito-na-apodothoyn-oi-eythynes?fbclid=IwAR10vLtAMOtcwd8seJSJHjWXgYAKMvDavo7ozcl-MJquriDitzzgIs10NIU  )

 

https://www.tvopen.gr/enimerosi/kentriko-deltio/broadcast/0032-0     (στο 28.05):