ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
   Ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου κ. Διονύσης Ακτύπης εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια στον Επιστημονικά Υπεύθυνο εντατικολόγο κ. Διονύση  Λογοθέτη,  στους δύο Επιμ Β΄εντατικολόγους κ.κ. Γ. Αγαλιώτη και  Μ. Τσουκαλά καθώς και στους νοσηλευτές που στελεχώνουν τη Μ.Ε.Θ. του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου για την επιτυχή διασωλήνωση και αποσωλήνωση του πρώτου  περιστατικού που χρειάστηκε να νοσηλευθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
   Η ασθενής, μετά τη βραχυπρόθεσμη νοσηλεία της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μεταφέρθηκε στην πνευμονολογική κλινική του Νοσοκομείου μας, όπου και θα παραμείνει έως ότου αναρρώσει πλήρως. Σημειώνεται ότι η ασθενής υποβλήθηκε στο σχετικό Covid-19 test, το οποίο, όμως, βγήκε αρνητικό.
   Ο Βουλευτής δήλωσε, «Τις κρίσιμες αυτές ώρες, που η χώρα, οι πολίτες, και το Εθνικό Σύστημα Υγείας δοκιμάζονται καθημερινά, αξίζουν προβολής και συγχαρητηρίων οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας, που αγωνίζονται, αποδεικνύοντας ότι η ανθρωπιά, η προσφορά και η αγάπη στον διπλανό επιβιώνουν κάτω και από τις πιο δύσκολες συνθήκες».