ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • «Είναι παρήγορο για όλη την κοινωνία, να νιώθουμε ασφάλεια σε πολύ δύσκολους καιρούς. Το επίπεδο παρεχόμενης φροντίδας στο Νοσοκομείο του νησιού μας, αυτό το διασφαλίζει».
Συγκεκριμένα,
«Μετά την θετική εξέλιξη του προβλήματος υγείας μου από covid -19, θεωρώ ελάχιστη υποχρέωση μου να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους ιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και γενικά όλους τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, καθώς επίσης και την Διοίκηση για την άψογη αντιμετώπιση του περιστατικού μου κατά την διάρκεια της νοσηλείας μου .
Είναι παρήγορο για όλη την κοινωνία, να νιώθουμε ασφάλεια σε πολύ δύσκολους καιρούς. Το επίπεδο παρεχόμενης φροντίδας στο Νοσοκομείο του νησιού μας, αυτό το διασφαλίζει. Τα ευχαριστήρια τα δικά μου και της οικογένειας μου, εκτός των εργαζομένων στο Νοσοκομείο μας, πηγαίνουν και προς όλους τους συμπολίτες μας, των οποίων το ενδιαφέρον τους για την υγεία μου ήταν συγκινητικό.
Τώρα μετά την θετική αυτή εξέλιξη και αφού έγιναν οι επιβαλλόμενες απολυμάνσεις θα επανέλθουμε στα ιατρεία μας, περισσότερο δυνατοί και αισιόδοξοι.
Μια τέτοια περιπέτεια υγείας ακόμη και εμάς τους υγειονομικούς μας κάνει σοφότερους.
 
Ευχαριστώ ειλικρινά από καρδιάς όλους σας,
Αμπντάλλα Ζιντάν»