ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Νέες συσκευές υψηλής ροής οξυγόνου παρέλαβαν ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου από την 6 η Υγειονομική Περιφέρεια.
 
Οι συσκευές υψηλής ροής οξυγόνου τοποθετούνται σε ασθενείς που πάσχουν από κορωνοϊό ή αντιμετωπίζουν εξαιτίας άλλης νόσου προβλήματα αναπνευστικής ανεπάρκειας, παρουσιάζουν, δηλαδή, χαμηλό οξυγόνο και οι οποίοι βρίσκονται ένα στάδιο πριν τη διασωλήνωση.
 
Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις οι ασθενείς αυτοί είναι σε θέση ακόμα και να αποφύγουν τη διασωλήνωση, αφού οι συσκευές αυτές συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωση της κατάστασης της υγείας τους.
 
Πλέον, το Νοσοκομείο μας θα έχει στη διάθεσή του επαρκή αριθμό συσκευών υψηλής ροής οξυγόνου, η συμβολή των οποίων θα είναι καθοριστική στη βελτίωση της υγείας των ασθενών που πάσχουν από κορωνοϊό ή άλλες παθήσεις του αναπνευστικού.
 
Ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης δήλωσε σχετικά,
 
«Τις κρίσιμες αυτές ώρες, που η χώρα, οι πολίτες και το Εθνικό Σύστημα Υγείας δοκιμάζονται καθημερινά, αποτελεί χρέος και καθήκον μας να προσπαθούμε υπεύθυνα και ακούραστα προκειμένου να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή υγειονομική του θωράκιση του τόπου μας.
 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της 6 ης Υγειονομικής Περιφέρειας καθώς και τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου για τις αξιοσημείωτες προσπάθειες που καταβάλλουν προκειμένου οι συμπολίτες μας να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς».