ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Πολλές γυναίκες φορούν σουτιέν με κακή εφαρμογή, αλλά ένας μεγάλος αριθμός από αυτές πέφτει στην παγίδα να πιστεύει ότι φοράει το σωστό μέγεθος, ενώ δεν είναι. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλές από εμάς δεν ξέρουν στην πραγματικότητα πώς να καταλάβουν αν ένα σουτιέν ταιριάζει σωστά.
Το πρώτο βήμα για να βρείτε την ιδανική σας εφαρμογή είναι να καταλάβετε πώς σας ταιριάζουν τα υπάρχοντα σουτιέν σας. Αν δεν είστε σίγουρη αν φοράτε το σωστό μέγεθος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα σημάδια για να προσδιορίσετε αν πρέπει να αυξήσετε ή να μειώσετε το μέγεθος - ή να αλλάξετε εντελώς σε άλλο στυλ.
Φοράτε το σωστό σουτιέν; Δείτε πώς μπορείτε να το διαπιστώσετε:
Είναι η ζώνη του πάνω στην πλάτη σας;
Η ζώνη του σουτιέν σας πρέπει να είναι επίπεδη σε όλη τη διαδρομή. Αν ανεβαίνει στην πλάτη, είναι πολύ μικρό - δοκιμάστε να αυξήσετε ένα νούμερο της ζώνης (και να μειώσετε ένα νούμερο του σουτιέν). Αν πέφτει μπροστά, δοκιμάστε να μειώσετε το μέγεθος της ζώνης και να αυξήσετε το μέγεθος του σουτιέν.
Οι τιράντες σας σκάβουν στους ώμους σας;
Ρυθμίστε τους ιμάντες στο σουτιέν σας έτσι ώστε να εφαρμόζουν άνετα, όχι σφιχτά. Δεν πρέπει να υπάρχουν κενά μεταξύ του δέρματός σας και του ιμάντα. Θα πρέπει να μπορείτε να περάσετε δύο δάχτυλα κάτω από τα λουριά σας με άνεση. Αν δεν μπορείτε, σφίξτε τα λίγο. Αν όμως αφήνουν σημάδια στο δέρμα σας ή σκάβουν στους ώμους σας, τότε είναι πολύ σφιχτά - δοκιμάστε να τα χαλαρώσετε ή να μειώσετε ένα νούμερο της ζώνης (και να αυξήσετε ένα νούμερο του σουτιέν).
Μήπως κάποιοι από τους ιστούς του στήθους σας ξεχειλίζουν πάνω από το πάνω μέρος ή κάτω από το κάτω μέρος του σουτιέν;
Ένα άλλο σημάδι ότι πρέπει να αυξήσετε ένα νούμερο σουτιέν είναι αν υπάρχουν ρυτίδες στο πάνω μέρος του στήθους - αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κενό διάστημα εκεί.
Δεν υπάρχει "το τέλειο σουτιέν" για όλες τις γυναίκες. Θα πρέπει να επιλέγετε ένα σουτιέν σύμφωνα με τον δικό σας σωματότυπο, το χρώμα του δέρματός σας. Το πιο σημαντικό μέρος αυτής της επιλογής είναι ότι θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετο πάνω σας, επειδή θα το φοράτε καθημερινά, η νέα σειρά για καθημερινά σουτιέν Triumph είναι ήδη διαθέσιμη σε πολλά καταστήματα και online!
Όταν επιλέγετε ένα σουτιέν, δώστε προσοχή όχι μόνο στην ομορφιά και το στυλ του μοντέλου, αλλά και στα κύρια χαρακτηριστικά που είναι σημαντικά όταν το φοράτε: την άνεση και την υποστήριξη. Εξάλλου, οι περισσότερες γυναίκες φορούν αυτό το στοιχείο του εσωρούχου κάθε μέρα, οπότε είναι πολύ σημαντικό να είναι άνετο και όμορφο.