ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Η απαλλαγή από την πλήξη δεν είναι πάντα εύκολη. Και δεν είναι πάντα διασκεδαστικό. Στην πραγματικότητα, μερικές φορές μπορεί να είναι εντελώς δύσκολο και απογοητευτικό.
Αρνητικοί παράγοντες
Αρνητικοί παράγοντες είναι τα πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα για τον εαυτό σας ή για τη ζωή σας. Οι θετικοί παράγοντες είναι πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά για τον εαυτό σας ή για τη ζωή σας.
Το άγχος είναι ένας αρνητικός παράγοντας επειδή προκαλεί άγχος και κατάθλιψη. Το άγχος είναι αρνητικός παράγοντας επειδή προκαλεί άγχος και κατάθλιψη. Η κατάθλιψη είναι αρνητικός παράγοντας επειδή προκαλεί άγχος και στρες. Η πλήξη είναι αρνητικός παράγοντας επειδή προκαλεί άγχος και κατάθλιψη.
Το άγχος προκαλείται από την ανησυχία για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον ή τι μπορεί να συμβεί αν κάνετε κάτι λάθος ή δεν κάνετε κάτι τώρα. Το άγχος προκαλεί επίσης φόβο επειδή φοβάστε για το τι μπορεί να συμβεί αν κάνετε κάτι λάθος ή αν δεν κάνετε κάτι τώρα αμέσως
Η πλήξη είναι ένας από τους αρνητικούς παράγοντες της ζωής σας, Θα πρέπει να την αποφεύγετε όσο μπορείτε, διαφορετικά θα είστε δυστυχισμένοι όλη την ώρα. Αν δεν έχετε τίποτα να κάνετε, τότε θα σας συμβούλευα να κάνετε κάποια άσκηση ή να πάτε μια βόλτα. Είναι καλό για την υγεία.
Αλλά εδώ είναι μερικά απλά βήματα που μπορείτε να κάνετε και θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε τη ζωή ξανά μειώνοντάς τη θλίψη:
  1. Ακούστε μουσική.
  1. Χορέψτε ή κάντε κάποια άλλη σωματική δραστηριότητα.
  1. Διαβάστε ένα βιβλίο, περιοδικό ή άρθρο εφημερίδας για κάτι που σας ενδιαφέρει.
4.Καταγράψτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας σε ένα σημειωματάριο https://flexbook.gr/el/5-simiomatario ή ημερολόγιο https://flexbook.gr/el/6-imerologio .
  1. Παίξτε ένα παιχνίδι με φίλους ή μέλη της οικογένειας- τα επιτραπέζια παιχνίδια λειτουργούν καλά για το σκοπό αυτό. (Θα μπορούσατε επίσης να παίξετε βιντεοπαιχνίδια, αν αυτό σας αρέσει).
  1. Βγείτε έξω και πάρτε καθαρό αέρα- κάντε μια βόλτα, τζόκινγκ, ποδηλατάδα κ.λπ. αν είναι δυνατόν. Βγείτε λοιπόν στη φύση, ενώ αναπνέετε βαθιά από τη μύτη σας, ώστε το οξυγόνο από τον αέρα να εισέρχεται στους πνεύμονές σας και όχι να παγιδεύεται ανάμεσα σε κλειστά παράθυρα ή πόρτες.
Αν συναντήσετε κάποιον που δεν είναι ευτυχισμένος με τη ζωή του και το άτομο αυτό έχει περισσότερα αρνητικά πράγματα στην προσωπικότητά του, τότε δεν είναι το άτομο με το οποίο πρέπει να περνάτε χρόνο.