ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

- Δύο νέες προσλήψεις με ειδικότητα μαιευτήρα-γυναικολόγου , στο Νοσοκομείο Ζακύνθου. Στις επόμενες ημέρες και 3η πρόσληψη

- Οποιοσδήποτε ιατρός επιθυμεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως επικουρικός ιατρός και να συμμετάσχει στη κοινή μας προσπάθεια για την αναβάθμιση της υγείας στο νησί μας είναι ευπρόσδεκτος και οι σχετικές αιτήσεις γίνονται αμέσως δεκτές.


Δύο ειδικευόμενοι ιατροί με ειδικότητα μαιευτήρα-γυναικολόγου , διορίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου. Ο Βουελευτής Ζακύνθου, Διονύσης Ακτύπης , ενημερώνει για την νέα αυτή θετική εξέλιξη για το περιφερειακό μας νοσοκομείο, επισημαίνοντας ότι σύντομα θα υπάρξει και η πρόσληψη τρίτου ιατρού της ίδιας ειδικότητας
" 2 ακόμα ειδικευμένοι ιατροί με ειδικότητα μαιευτήρα - γυναικολόγου διορίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, στο πλαίσιο των ενεργειών που λαμβάνουν χώρα για τη συνολική αναβάθμιση όλων των κλινικών του νοσοκομείου μας.

Άμεσα πρόκειται να πραγματοποιηθεί και τρίτος διορισμός στη γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου μας.

Επιπροσθέτως, τονίζουμε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και η ενίσχυση της καρδιολογικής και της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου μας, δοθέντος του μεγάλου ενδιαφέροντος που παρουσιάζεται για την κάλυψη των σχετικών θέσεων, οι οποίες έχουν ήδη προκηρυχθεί.

Εύχομαι στις δύο νέες ιατρούς του νοσοκομείου μας να έχουν μια καλή σταδιοδρομία.

Ακόμα, θέλω να τονίσω πως οποιοσδήποτε ιατρός επιθυμεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως επικουρικός ιατρός και να συμμετάσχει στη κοινή μας προσπάθεια για την αναβάθμιση της υγείας στο νησί μας είναι ευπρόσδεκτος και οι σχετικές αιτήσεις γίνονται αμέσως δεκτές.

 Συνεχίζουμε να στεναχωρούμε τους επικριτές μας και να καθιστούμε κενή και άνευ αντικειμένου την μικροπολιτικού επιπέδου κριτική που ασκούν όσοι ενοχλούνται από τις επιτυχημένες προσπάθειές μας να βελτιώσουμε τις υποδομές υγείας του νησιού μας.

 Σε αυτούς οφείλουμε μια ειλικρινής συγνώμη.

Στους συμπολίτες μας οφείλουμε τη δέσμευση πως μέχρι τέλους θα παλεύουμε για αυτούς"