«Ο εγκέλαδος χτυπά ξανά τα νησιά του Ιονίου»
Ένας ισχυρός σεισμός για ακόμα μια φορά έπληξε ένα από τα νησιά του Ιονίου Πελάγους, τη Λευκάδα , προκαλώντας στο πέρασμα του εκτός από πολλές υλικές ζημιές και απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.
Το Δ.Σ της Ε.Ε.Ε. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες, στα χωριά Πόντι και Αθάνι της Λευκάδας και δηλώνει την ηθική και ψυχική συμπαράστασή του στον δοκιμαζόμενο λαό της Λευκάδας και ιδιαίτερα στους κατοίκους τη νοτιοδυτικής περιοχής που πλήγηκε από τον καταστροφικό σεισμό.
Η Ε.Ε.Ε. δηλώνει την αμέριστη αρωγή της στα προβλήματα που έχουν στα νησιά του Ιονίου από τα χτυπήματα του εγκέλαδου και καλεί τα μέλη και τους φίλους της να στηρίξουν με κάθε τρόπο την προσπάθειά της για υλική βοήθεια στον τραπεζικό λογαριασμό :
ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (NATIONAL BANK)
Αρ. Λογαριασμού : 180/480081-81
(IBAN : GR49 0110 1800 0000 1804 8008 181)
με την υπόδειξη «Λευκάδα – Σεισμός»
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή περεταίρω πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στη γραμματεία τηςΕΝΩΣΕΙΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ στο τηλέφωνο : 6946259240 καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.