Ο Δήμος Ζακύνθου και  οι Συνεργαζόμενοι Πολιτιστικοί Φορείς, σας ενημερώνουν σχετικά με τη διοργάνωση Φιλανθρωπικής Μουσικοχορευτικής Εκδήλωσης που αφορά στην οικονομική  ενίσχυση του μικρού  Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Πρόκειται για την ηθική και υλική υποστήριξη της οικογένειας του μικρού παιδιού, προκειμένου να ταξιδέψει για θεραπεία στη Βοστώνη.

Αναλογιζόμενοι τις προσπάθειες και την υποστήριξη διαφόρων  φορέων, επιβάλλεται  να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους βοήθησαν το μικρό Παναγιώτη -Ραφαήλ.

Σήμερα σε ενεστώτα πλέον χρόνο χρειάζεται και πάλι συνεργασία και συντονισμός των προσπαθειών μας προκειμένου να κερδίσουμε τη μάχη για τη ζωή, που δίνει καθημερινά η οικογένεια.

Για τον ιερό αυτό σκοπό, σας προσκαλούμε να τιμήσετε την εκδήλωση, γιατί είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι οι συλλογικές προσπάθειες έχουν πάντα ωφέλιμο αποτέλεσμα προς το κοινό καλό.

Σας περιμένουμε να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε  μαζί για το μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:00 μ.μ. στο θεατράκι της Πλατείας  Διονυσίου Σολωμού.                                                                        
 (Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακηνάδου Ζακύνθου).

Συμμετέχουν:

1.Δήμος Ζακύνθου-Τμήμα Πολιτισμού

2.Ορχήστρα Νέων Ζακύνθου (Κ.Μεϊντάνης-Α.Καραμπιμπέρης)

3.Χορωδία Φανερωμένης

4.Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζακύνθου «Μανώλιες»

Την ηχητική στήριξη της εκδήλωσης προσφέρει δωρεάν ο κ. Σπυρίδων Μόρφης.