ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Οι εκπαιδευτικές δράσεις (Executive Seminars) του ΙΝΣΕΤΕ συνεχίζονται για πέμπτη συνεχή χρονιά, με σύγχρονες και στοχευμένες θεματικές ενότητες για όλα τα ιεραρχικά επίπεδα των τουριστικών επιχειρήσεων.

Για την εκπαιδευτική χρονιά 2019-2020 το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ), θα επισκεφθεί πάνω από 12 πόλεις με Executive Seminars, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πάνω από 1.300 επαγγελματίες του τουρισμού.

Tο ΙΝΣΕΤΕ θα επισκεφθεί με δύο Executive Seminars το νησί της Ζακύνθου.

Στις  26, 27 και 28 Νοεμβρίου οι επαγγελματίες του τουρισμού της ευρύτερης περιοχής, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το Executive Seminar  Social Media Marketing Masterclass που απευθύνεται σε στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων, είτε από τμήματα Marketing και Επικοινωνίας, είτε επιφορτισμένα με την διαχείριση των Social Media της επιχείρησης, καθώς και σε ιδιοκτήτες – διαχειριστές τουριστικών επιχειρήσεων. Στόχος του είναι να παρέχει στους εκπαιδευόμενους μια πλήρη εικόνα, θεωρητική και πρακτική, μέσω της οποίας θα γίνουν ευδιάκριτες οι ευκαιρίες που υπάρχουν στα κοινωνικά δίκτυα για την ανάπτυξη της επιχείρησης.

 

Στις 20 και 21 Φεβρουαρίου θα υλοποιηθεί το Executive Seminar Service Excellence, που πραγματεύεται όλα τα μυστικά της εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών και της δημιουργίας αφοσιωμένων επισκεπτών. 

 

Το ΙΝΣΕΤΕ, πέραν της ολοκληρωμένης διοργάνωσης και υλοποίησης των εκπαιδευτικών αυτών προγραμμάτων, καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους παρακολούθησης (50%-70%) προσφέροντας με αυτό τον τρόπο στους επαγγελματίες του τουρισμού, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση στον τόπο τους με περιορισμένη δαπάνη. 

 

Μέχρι σήμερα έχουν διοργανωθεί πάνω από 200 Executive Seminars, σε 17 πόλεις της Ελλάδας, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πάνω από 4.500 επαγγελματίες του τουρισμού.

 

Κλείστε τη δική σας θέση σε ένα Executive Seminar του IΝΣΕΤΕ εδώ.