ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Η οικογένεια Κωνσταντίνου Βυθούλκα θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα συγγενείς και φίλους για την πολύτιμη συμπαράσταση τους στο βαρύτατο πένθος της από την απώλεια της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας και γιαγιάς, Πιπίνας Τεφτσή.
Επίσης θέλει να ευχαριστήσει τους αξιόλογους συναδέλφους της στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου στο οποίο υπηρέτησε μεγάλο μέρος της ζωής της και προσέφερε ανιδιοτελώς και με πάθος τις υπηρεσίες της σε όσους την είχαν ανάγκη.
Ακόμη θα ήθελε εκφράσει την ειλικρινή ευγνωμοσύνη της σε όλα τα μέλη της χορωδίας «Ροδάμπελος» για την συμπαράσταση τους. Η χορωδία «Ροδάμπελος» τον τελευταία καιρό, αποτέλεσε για την ίδια την καλλιτεχνική της οικογένεια και η συμμετοχή της σε αυτήν υπήρξε πηγή χαράς και δημιουργίας.
Τέλος, ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της στον Αρχιμανδρίτη Διονύσιο Λυκογιάννη, ο οποίος ως πνευματικός της, υπήρξε πολύτιμη πηγή στήριξης και ανακούφισης τα δύσκολα χρόνια της ασθένειας της.
Η Πιπίνα έζησε ολόκληρη τη ζωή μέχρι το τέλος με αισιοδοξία, ζεστασιά και ανιδιοτελή αγάπη προς τους ανθρώπους. Η ίδια αγαπούσε το παρακάτω ποίημα του Σαμαράκη και κάπως έτσι θα ήθελε όλοι μας να συνεχίσουμε.
Αντώνης Σαμαράκης, «Το άγγελμα της ημέρας»
Μην πεις ποτέ σου: «Είναι αργά!» κι αν χαμηλά έχεις πέσει. κι αν λύπη τώρα σε τρυγά κι έχεις βαθιά πονέσει.
Κι αν όλα μοιάζουν σκοτεινά κι έρημος έχεις μείνει. μην πεις ποτέ σου: «Είναι αργά!» -τ' ακούς;-  ό,τι  κι αν γίνει!

Με εκτίμηση, Οικογένεια Κωνσταντίνου Βυθούλκα