Ο ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ |O ιδανικός χώρος  για την πραγματοποίηση δεξιώσεων γάμων, αρραβώνων, βαπτίσεων αλλά και κάθε άλλης ειδικής περίστασης

Ο προσεκτικά επιμελημένος  χώρος  του κήπου μας και της αίθουσας του κτιρίου, είναι  κατάλληλοι χώροι για να φιλοξενήσουν τη δεξίωση του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας.
Με βαθιά γνώση και εμπειρία χρόνων στην οργάνωση εκδηλώσεων και με την βοήθεια των πάντα  πρόθυμων και καλλών συνεργατών μας ,  σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις, που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.
Με γνώμονα τα δικά σας θέλω , με συνέπεια και υπευθυνότητα , θα είμαστε δίπλα σας, διατηρώντας, όπως όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποδείξει, υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, σε ότι αναλαμβάνουμε, γεγονός που έχει οδηγήσει σε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης, με όλους τους πελάτες μας.
Το προσωπικό του κέντρου, φροντίζει πάντα για το άψογο σέρβις και την ικανοποίηση των απαιτήσεών σας.
Από την επιλογή των μενού, την διακόσμηση, την μουσική, έως και την παραμικρή λεπτομέρεια, καλύπτοντας τις απαιτήσεις σας και συμβάλλοντας στην τέλεια εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των προσδοκιών σας.
Ο ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ, είναι ο ιδανικός χώρος  για την πραγματοποίηση δεξιώσεων γάμων, αρραβώνων, βαπτίσεων αλλά και κάθε άλλης ειδικής περίστασης.
Με σεβασμό και υπευθυνότητα, θα διοργανώσουμε μια ονειρεμένη δεξίωση, όπως την ονειρευτήκατε.
Κάθε Εκδήλωση , είναι για μας προσωπική υπόθεση.
Δημήτρης Κάνδηλας

Οι Καλοκαιρινές μουσικές βραδιές στον ΚΗΠΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ  ξεκινούν το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021  και κάθε  βράδυ του Σαββάτου με την ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΣΤΑ, τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΝΔΗΛΑ και την ορχήστρα του.

Ο ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ

5ο χλμ. Ζακύνθου - Αλυκών

Βανάτο

Τηλ. 6945214478