Έδωσαν και πήραν οι συζητήσεις το Σαββατοκύριακο ότι ο πρώην Λιμενάρχης κ.Γιάννης Στάθης διεκδικεί με τον συνδυασμό του Π.Κολοκοτσά, «Μάχη για τη Ζάκυνθο».

Δεν είναι πρώτη φορά που το όνομα του ακούστηκε ενόψει εκλογών, είναι όμως η πρώτη φορά που ο ίδιος ενημερώνει φίλους και γνωστούς , φιλοδοξώντας ότι θα στηριχτεί.

Έντονα ακούγεται  (συμμετέχοντας προσωπικά) και το όνομα του Προέδρου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου  κ.Αντώνη Αντίοχου, ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τη ZantePress24, δήλωσε στήριξη στο πρόσωπο του Κολοκοτσά, χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει αν ο ίδιος θα διεκδικήσει  σαν Δημοτικός Σύμβουλος. Στην περίπτωση αυτή τα σχόλια είναι πολλά… Ένα εξ΄ αυτών… «Δύο ηγέτες χωρούν στον ίδιο συνδυασμό;»Εδώ δεν λείπουν και τα στοιχήματα...

Ένα όνομα ακόμη που ακούγεται , είναι και αυτό του κ.Διονύση Παλλαδινού, πρώην Νομαρχιακού Συμβούλου , στενού συνεργάτη του τ.Νομάρχη κ.Δ.Γάσπαρου.  Για πολλούς, αν η πληροφορία  επαληθευτεί,  αυτό  σημαίνει ότι πλέον έριξαν πολύ νερό  στο κρασί τους οι κ.κ.Γάσπαρος και Κολοκοτσάς και διεκδικούν…την αλλαγή της παρούσας Δημοτικής Αρχής.  Εξάλλου η υποψηφιότητα Παλλαδινού, «δεσμεύει» τη στήριξη Κολοκοτσά από την ομάδα Γάσπαρου.

Δεν κρύβει τη συμμετοχή του, στο συνδυασμό  ο κ.Νίκος Τσίπηρας. Εδώ η αντίδραση είναι διαφορετική. Κάποιοι την αντιμετωπίζουν  με σκωπτική διάθεση και δηλώνουν «Ο Κολοκοτσάς πήρε το... τρενάκι και ο Μποζικης τα... ΤΑΧΙ».

Ωστόσο, δεδομένη θεωρείτε η κάθοδος με το ψηφοδέλτιο κολοκοτσά της Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κας  Ντενίζ Πυριόχου.