ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Σταθερός στις απόψεις του, εμμένοντας και ακολουθώντας τις δημόσιες δηλώσεις του, κατά την διάρκεια ανάληψης των καθηκόντων του, εμφανίζεται ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ζακύνθου κ.Δημήτρης Γαργαλέας.

Παρότι οι φήμες και οι συζητήσεις είναι πολλές, για το αν τελικά ενσωματώνεται  στο ψηφοδέλτιο Μυλωνά, ενόψει των Περιφερειακών Εκλογών, ο κ.Γαργαλέας λακωνικός, ιδιαίτερα μετρημένος σε όποιον τον ρωτήσει για την απόφαση του, παραπέμπει  στις δηλώσεις του  «εγώ είμαι και θα παραμείνω επιμελητηριακός».

Να σημειωθεί ότι οι προσεγγίσεις και οι προσπάθειες να τον πείσουν για την συμμετοχή του σε ψηφοδέλτιο ( όχι μόνο για το ψηφοδέλτιο Μυλωνά), ήταν πολλές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιβάλλοντος του, οι αρνήσεις του στις προτάσεις που του έχουν κατατεθεί  είναι δεδομένες.

Σε σχέση με την πιθανότητα ανάμειξης του στην πολιτική δηλώνει  «ότι αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στην περίπτωση εκείνη  που θα καλύπτονται οι δικοί του κώδικες πολιτικής ηθικής.»

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες για συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Μυλωνά «φούντωσαν» και την αφορμή έδωσαν οι  συχνές επισκέψεις του στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου.

Ο λόγος όμως των επισκέψεων του , σβήνει την κάθε σκέψη για πολιτικές διαβουλεύσεις (παρόλα αυτά συνηθισμένες  λόγω της περιόδου), αφού ουσιαστικά στόχο τους έχουν όπως και ο ίδιος έχει επισημάνει «την  ολοκλήρωση των διαδικασιών, του κτιρίου που θα στεγάσει το Επιμελητήριο».