ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Σε πλήθος μεταρρυθμιστικών διατάξεων και παρεμβάσεων που διευκολύνουν την ανάπτυξη των επενδύσεων στη χώρα μας αναφέρθηκε, κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου “Επενδύω στην Ελλάδα” στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ο βουλευτής Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε ρυθμίσεις τομές, όπως η δημιουργία του ψηφιακού χάρτη, του εθνικού μητρώου υποδομών και του παρατηρητηρίου γραφειοκρατίας, η κατάργηση των οχλήσεων, η απλοποίηση των αδειοδοτήσεων και των διαδικασιών στην απόδοση Δικαιοσύνης, αλλά και σε πλήθος άλλων παρεμβάσεων, όπως στα διαδικτυακά παίγνια, στον κατασκευαστικό κλάδο, στην καινοτομία και αλλού. 

Παράλληλα κατηγόρησε την αντιπολίτευση διότι απέναντι σε αυτές τις αναντίρρητα βελτιωτικές ρυθμίσεις, ορμώμενη από στείρα αντιπολιτευτική  σκοπιμότητα,  εξάντλησε το λόγο της μόνο σε συγκεκριμένες εργασιακές διατάξεις και μάλιστα με έντεχνα παραπλανητικό τρόπο. Και παράβλεψε επίσης όλες τις παρεμβάσεις σχετικά με την αδήλωτη και υποδηλωμένη εργασία, όπως και το μητρώο παραβατικότητας των επιχειρήσεων.

Κλείνοντας υπογράμμισε ότι το παρόν νομοσχέδιο αποτελεί σημαντικό εργαλείο και ευκαιρία που με υπεύθυνη από όλους διαχείριση μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο επενδυτικά μέλλον.

Το οπτικοακουστικό υλικό της τοποθέτησης του βουλευτή μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην ακόλουθη υπερσύνδεση:

https://www.facebook.com/100003478469247/videos/pcb.2323804701078789/2323801337745792/?type=3&theater