ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Σε απάντηση όσων υποστηρίζουν πως το Νοσοκομείο μας δεν πρόκειται να στελεχωθεί με τον πρωτοφανή αριθμό των 91 επαγγελματιών υγείας, ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης προχωρά σήμερα στη δημοσίευση των σχετικών εγγράφων που φέρουν την υπογραφή του Υφυπουργού Υγείας κ. Β. Κοντοζαμάνη και τα οποία επιβεβαιώνουν την πρόσληψη των 91 επαγγελματιών υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.
   Όπως δήλωσε ο Βουλευτής, «Τις τελευταίες ημέρες ανεπιτυχώς επιδιώκεται  από κάποιους η υπονόμευση του έργου της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Τις κρίσιμες αυτές ώρες και ενώ η προσοχή όλων μας είναι στραμμένη στις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε να βγούμε αλώβητοι από την υγειονομική αυτή κρίση, κάποιοι παίζουν ακόμα πολιτικά παιχνίδια επιδιώκοντας να αποπροσανατολίσουν και να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη. Είναι οι ίδιοι που διατείνονται ότι το Νοσοκομείο μας δεν πρόκειται να στελεχωθεί με τους 91 επαγγελματίες υγείας. Σήμερα, τους διαψεύδουμε, δίνουμε μία συγκεκριμένη απάντηση έτσι ώστε να λήξει οριστικά η διασπορά των ψευδών αυτών  “ειδήσεων”.
   Στόχος όλων μας την περίοδο αυτή δεν είναι να ασκήσουμε μικροπολιτική, είναι να κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ο καθένας από το δικό του μετερίζι ώστε να αντιμετωπίσουμε την απειλή της νέας αυτής ασθένειας. Συνεπώς, δεν θα επανέλθουμε στο ζήτημα των προσλήψεων, αφού η αντιπαράθεση που έχει υπάρξει είναι παντελώς αβάσιμη και δεν συμβάλλει καθόλου στην επίτευξη του κοινού μας στόχου που είναι η ταχύτερη και ασφαλέστερη έξοδος από την υγειονομική αυτή κρίση».