ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • «Με τυμπανοκρουσίες, δηλώσεις και φωτογραφίες, ο αντιπεριφερειάρχης κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ και ο διοικητής του νοσοκομείου κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ , έστησαν ένα ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ , με πρόσχημα την «δωρεά» στο νοσοκομείο, προκατασκευασμένου οικίσκου …»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ |
Η περιφερειακή αρχή της κ. Τσαγκαροπούλου-Κράτσα, σε μια εναγώνια προσπάθεια να καλύψει την έλλειψη ουσιαστικής στήριξης εκ μέρους της στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, προβαίνει σε καθυστερημένες «δωρεές» επικοινωνιακού χαρακτήρα, που εμπαίζουν την δοκιμαζόμενη ζακυνθινή κοινωνία.
Με τυμπανοκρουσίες, δηλώσεις και φωτογραφίες, ο αντιπεριφερειάρχης κ Γ. Στασινόπουλος και ο διοικητής του νοσοκομείου κ Γ. Ραγκούσης, έστησαν ένα κακόγουστο επικοινωνιακό  θέατρο,  με πρόσχημα την «δωρεά» στο νοσοκομείο, προκατασκευασμένου οικίσκου, που θα λειτουργήσει ως ειδικός χώρος διαλογής-αξιολόγησης  πιθανών κρουσμάτων του κορωνοϊού, όταν ο ειδικός αυτός χώρος ( με τις ίδιες ακριβώς προδιαγραφές ! ) λειτουργεί στο νοσοκομείο Ζακύνθου από την πρώτη στιγμή της έναρξης των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας.
Η ύπαρξη και λειτουργία αυτού του ειδικού χώρου διαλογής σε προκατασκευασμένο οικίσκο, γνωστή ήδη στους Ζακυνθινούς, παρουσιάστηκε από τον διοικητή του νοσοκομείου στο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, που επισκέφθηκε το νοσοκομείο στις 17 Μαρτίου με επικεφαλής τον καθηγητή ιατρικής και βουλευτή Αχαΐας κ. Κώστα Μάρκου.
Σήμερα  όμως η στήριξη του νοσοκομείου μας,  θα ήταν  η ενίσχυση του με καλά αμοιβόμενο  μόνιμου  προσωπικό και  η διασφάλιση επαρκών υλικων ατομικής προστασίας του,  για την αντιμετώπιση της  πανδημίας του  κορωνοϊού .
Αφού  λοιπόν δεν πρόκειται περί αυτού, τι ακριβώς  θα προσφέρει αυτή η καθυστερημένη «δωρεά» ;
Προφανώς η περιφερειακή αρχή επιχειρεί να συγκαλύψει την προκλητική άρνησή, αλλά και την αδυναμία της απέναντι στην κυβέρνηση,  να αποδεχθεί την πρόταση του τ. περιφερειάρχη κ. Θ. Γαλιατσάτου και τριών ακόμα παρατάξεων στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο, για τον διπλασιασμό του ειδικού επιδόματος των 300 ευρώ προς τους επικουρικούς γιατρούς των νοσοκομείων της περιφέρειας.
Κίνηση που αποτελεί αναμφισβητα κίνητρο για την επαρκή ενίσχυστη του νοσικομείου με ιατρικό προσωπικο και που μέχρι στιγμής παραμένει μη επαρκής.
Η απουσία ουσιαστικής στήριξης σίγουρα δεν καλύπτεται με επικοινωνιακές «δωρεές», που προσβάλουν βάναυσα την νοημοσύνη των Ζακυνθινών.
 
16 /4 / 2020
                                                                           Γραφείο τύπου ΝΕ Ζακύνθου
                                                                            Συριζα -  Προοδευτική Συμμαχία