ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ| 
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Πέμπτη 16 Ιούλιου, επίσκεψη στην Ζάκυνθο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε εν όψει της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης που βιώνει ο καταλυτικός για την οικονομία της Ζακύνθου, κλάδος του τουρισμού-επισιτισμού, η οποία επιβαρύνεται συνεπεία των παλινωδιών και αντιφάσεων της κυβέρνησης στο άνοιγμα των δραστηριοτήτων, καθώς και στην εφαρμογή των αναγκαίων υγειονομικών πρωτοκόλλων. 
Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα συμπεριελάμβανε και σύσκεψη με τους τοπικούς παραγωγικούς φορείς κατά την οποία έγινε διεξοδική ανταλλαγή απόψεων, με ενημέρωση του προέδρου για τα προβλήματα της τοπικής αγοράς, αλλά και ενημέρωση των φορέων για τις προτάσεις του κόμματος, όπως αυτές έχουν κωδικοποιηθεί στην πρόταση – πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ: «Μένουμε όρθιοι ΙΙ».  Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Λέσχης «Ο Ζάκυνθος» τηρουμένων μάλιστα και των σχετικών υγειονομικών προβλέψεων. 
Η σύσκεψη στο σύνολο της αναμεταδόθηκε ζωντανά τηλεοπτικά ενώ καλύφθηκε δημοσιογραφικά και από δημοσιογράφους τοπικών και περιφερειακών μέσων, οι οποίοι συμμετείχαν μετά από σχετική διαπίστευση - επίδειξη δημοσιογραφικής πιστοποίησης.
Οι όποιες αιτιάσεις διατυπωθήκαν εκ των υστέρων και δημόσια από τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, περί αποκλεισμού δημοσιογράφου από την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα είναι παντελώς αβάσιμες αν όχι υποβολιμαίες, διότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία δεν παραχώρησε συνέντευξη τύπου, ώστε να αποκλειστεί κάποιος από αυτή. Η είσοδος εκπροσώπων ΜΜΕ στη σύσκεψη με του παραγωγικούς φορείς έγινε αποκλειστικά στην βάση της δημοσιογραφικής διαπίστευσης.  
Το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ζακύνθου